torstai 1. maaliskuuta 2012

Keikalle valmistautumista...


On ollut aika pitkä aika kun on viimeksi päässyt johonkin ulos ystävien kanssa. En oikein tiedä että onko työt vieneet kaiken ajan ja energian vai eikö vain baareihin meno näin talvella oikein innosta. Kuitenkin, olen jo pitkään odottanut tätä tämän päivän keikkaa Klubilla, missä soittavat MyGrain ja Insomnium. Lähdemme Teemun ja muutaman ystävämme kanssa katsomaan kyseisiä bändejä. Tämä päivä onkin vierähtänyt keikkaa odotellessa, kyseisiä bändejä kuunellessa ja hyvissä ajoin laittautuessa...

Asuna päädyin tuohon ihanaan pitsimekkoon johon laitoin mukaan vielä kirpulta löytyneen niittivyön piristämään kokonaisuutta. 


Toivottavasti keikat ovat hyviä ja meno ei ole liian.. hmm.. tönivää niin kuin keikoilla aina välillä saattaa olla :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, pidetään :) <3 Harmi kun et lähtenyt mukaan...

      Poista
  2. Oikein hyvää keikkaa, toivottavasti meno ei ole liian tönivää! :) Kuuntelin nuo molemmat linkittämäsi kappaleet ja tuo Insomniumin melodia oli ihana mutta laulaja ei ihan ehkä iskenyt :D My Granin laulaja oli ihana, tuli Sonata Arctica etäisesti mieleen :D Kumpi sun suosikkis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein tiedä kumpi on suosikki, molemmista tykkään ihan hirveästi :) MyGrainin laulaja on kyllä hyvä ääninen myöskin niin kuin Sonatan, muuten musiikki on aika erilaista :) Ja keikalla oli ihan hyvä meininki!

      Poista
  3. Toi sun mekkos on tosi hieno ja sopii sulle täydellisesti. Olet söpö <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)