sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

London - Notting Hill


Pitihän täällä käydä piipahtamassa monien suosituksien sekä tietenkin kyseisen leffan perusteella. Ja olihan Notting Hill kerrassaan hurmaava kaupunginosa värikkäineen taloineen ja suloisineen markkinoineen. Saavuimme sinne aikaisin aamulla, joten kadutkin olivat rauhalliset ja tyhjät ja koko paikka kylpi pehmeässä aamuauringossa.

Ihania, ihania värikkäitä taloja <3
Samalla kadulla mitä talsimme alettiin aamutuimaan pystyttämään toria, mikä siellä ilmeisesti on joka päivä. Ihmisiä ei ollut vielä tullut paikalle juurikaan joten sai aivan rauhassa katsella paikkoja ja myytäviä tavaroita ihanan kirpeässä aamussa.

Piti sitä sitten käydä kahvillakin kun oltiin aikamme kävelty. Olen jotenkin aina halunnut käydä Starbucksin kahvilassa ja nyt tuli niin hyvä sauma että päätettiin poikeata. Kahvit olivat erittäin taidokkaasti tehty ja palvelu oli mita parhainta. Ihana tyttö siellä toisella puolella tiskiä hymyili ja oli erittäin asiakaspalvelullinen.

Taitaa olla jo pieni moottoripyöräkuume...? Minulla ainakin onn!!
Tuollainen ovi minullakin on joskus omakotitalossa :D

4 kommenttia:

  1. Hei käviks missää kaupoilla tai löysikkö muuten mitää hienoo itelles? Hameita? Toppeja?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muutaman kivan mekon ja perustoppeja kasan halvalla ja tukka koristeita :D Laitan kuvia sitte jossakin kohtaa niistäkin vaikka :D :)

      Poista
  2. Oi vitsi kuinka ihania taloja ja tulee niin se elokuva mieleen noista taloista :D Oliko siellä mainintaa siitä elokuvasta? Kävittekö te siellä puistoss kun ne käy elokuvassa? :D Vai onko sellaista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niin tuleekin kyllä :) Ja siellä olis vissiin jossain ollut ainakin joskus se kirjakauppa, mutta ilmeisesti se oli maalattu mustaksi ja en tiiä että oliko se siirretty samantien johonkin :P Ja ei käyty samassa puistossa ;D En tiiä että oisko se ollu... varmasti jossakin.

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)