lauantai 24. maaliskuuta 2012

London - Swans


Noniin, eli Lontoo-postaus-rykäys jatkuu taas yhdellä. Syy siihen miksi jaoittelen nämä näin moneen osaan  on että kuvia on PALJON ja tykkään mielummin kirjoitella yksittäisistä paikoista ja jutuista tarkemmin. Voi sitten laittaa enempi kuviakin kun ei ole kaikki yhdessä megapitkässä postauksessa :) Lisäksi, saan tehdä näitä osissa. Sillä voin myöntää että en ole vieläkään ihan KATSONUT edes kaikkia kuvia :D Niitä on... kröhöm... aika monta :)

Muutamana päivänäkin tuli käveltyä erilaisissa puistoissa Lontoossa. Itse kun olen tälläinen luonto ihminen ja pikkukaupungista kotoisin, niin liian kiireinen elämäntyyli ja ruuhkaiset kadut väsyttävät välillä ihan hirveästi. Siksi tykkään asua Tampereellakin, tämäkin kun on jotenkin niin kotoisa pienisuurikaupunki :)

Mutta, siis itse aiheeseen. Eli joutsenet. Lontoossa käviät ovat varmasti huomanneet ihanat joutsenparvet jotka majailevat puistojen lammilla. Ilmeisesti aika monessakin puistossa. Kesyjä ja kauniita kyhmyjoutsenia ja muutamaa muutakin rotua olin erottavani. En ole hirveästi nähnyt suomessa joutsenia, tai ylipäätään näin läheltä, joten oli mukava ruokkia ja kuvailla niitä.

Taisi hieman puraista Teemun sormea samalla kun nappasi leivänpalan kädestä. Heh, itse en sitten uskaltautunut ruokkimaan suoraan kädestä.

1 kommentti:

  1. Oi onpa ihania joutsenia :) Tykkään kovasti! :) Kaunista muutenkin ja ihanaa vettä :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)