perjantai 25. toukokuuta 2012

Haaste vastaanotettu

Näitä 11 kysymyksen haasteita on tuntunut pyörivän vähä siellä sun täällä täällä blogimaailmassa. Minä kiitän kaikkia haastajia... ja pahoittelen että en keksi itse ketään haastettavaa, sillä lähes kaikki ketä tiedän taitaa olla jo haastettu ja vastanneet kysymyksiinkin :D Keksin jo kysymyksetkin kunnes tajusin etten keksi ketään haastettavaa :(

Tässä olisi Lace and Leather:in Karon kysymykset:
1. Jos voisit, muuttaisitko menneessäsi jotain/tekisitkö toisin?
 Tällä hetkellä kun mietin... niin en varmaankaan. Kaikki me kuljemme omat polkumme oli se sitten ennalta määrättyä tai ei, niin uskon että jokainen onnistuminen ja virhe elämässäni on tuonut minut tähän missä nyt olen. En olisi tälläinen ihminen ilman kaikkea sitä.
...Tietenkin yksi asia tulee mieleen, että olisin viettänyt enemmän aikaa isäni kanssa, mutta niin kai kaikki läheisensä menettäneet ajattelevat..

2. Oletko muuttunut paljon viiden vuoden sisällä?
No juuu, oikeastaan todella paljon. Tukkani on pitkä ja punainen ja tyylini on huomattavasti erilainen kun esimerkiksi viisi vuotta sitten. Olen ihan tyytyväinen nykyiseen tyyliin.


3. Mikä sinua inspiroi?
Elämä. Rakastan haaveilla ja valokuvata ja kirjoittaa ja miettiä elämää kokonaisuutena ja siitä minä saan valtavasti voimaa...

4. Suurimmat pelkosi?
Että jollekkin rakkaalleni sattuisi jotakin, tai sitten iteselle. 

5. Entäpä haaveesi?
 Saada matkustella Teemun kanssa sellaisiin paikkoihin, mihin tällä hetkellä ei ole varaa eikä aikaa lähteä. ...ehkä sen haaveen pystyy joskus toteuttamaankin.Toinen on ehkä sellainen että saisi jonkun ihan unelma työn missä olisi vielä mahtava työporukka :)


6. Oletko "löytänyt itsesi"?
Uskoisin niin, vaikka kaiketi sitä aina itsestään jotakin uutta oppii elämän varrella.

7. Onnellisin hetki elämässäsi?
Ihan hirvittävästi on onneksi onnellisia hetkiä elämääni siunaantunut... kauhea on valita vain yksi... mutta ehkäpä Teemuun rakastuminen on yksi sellainen :) Mutta voiko sitäkään kuvata hetkeksi? :)



8. Mikä tekee sinut iloiseksi?
Rakkaiden kanssa olo, luonto, valokuvaaminen, harrastukset, matkailu, vapaapäivät, pienet ja suuret suunnitelmat, shoppailu, auringonpaiste, moottoripyöräily, kesä....


9. Mitä puuhailet mieluiten vapaa-ajallasi?
Lähden ulos yksin tai jonkun kanssa viettämään aikaa, kuvaten tai ilman. Tietenkin välillä on vain ihana löhötä sohvalla tekemättä mitään tai pyöriä netissä.

10. Mitä haluat tulevaisuudeltasi?
Tällä hetkellä tahtoisin löytää itselleni sopivan työn, jossa olisi riittävästi haastetta ja mielenkiintoa, olematta kuitenkaan liian stressaava (mahdotonta :D ?) ja riippuu tietenkin että kuinka pitkälle tulevaisuuteen katsoo, mutta lähitulevaisuudessa haluaisin nähdä maailmaa vielä enemmän ja tietenkin viettää aikaa läheisten kanssa mahdollisimman paljon. 



11. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi vai muuttaaisitko jotain? Mitä?
Noh, kaikilla on kai jotakin mitä itsessään muuttaisi. Tälläisenä minä silti olen tähän maailmaan tullut, eikä kai siitä sen enempää.

 ************************

Sitten KAKSI YHDEN HINNALLA blogin tyttöjen kysymykset:

1. Jos saisit ottaa huomenna äkkilähdön, minne menisit?
Pakkaisin Teemun matkalaukkuun ja lähtisin varmaan Thaimaaseen aurinkoon paistattelemaan, olisi niin ihana sinnekin päin suunnata joskus!
 

2. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
Toivottavasti olisi oikeasti mieluinen ja haasteellinen työ, mistä tietenkin saisi kohtuu hyvää palkkaa. :D Teemu murun kanssa oltaisiin nähty paljon maailmaa ja asuttaisiin tässä tai jossain omassa kämpässä... Ehkä saattaisi siinä kohtaa jo olla jonkin näköistä muksuakin tuloillaan, ei sitä koskaan tiedä :)


3. Lempi vaatteesi ensi kesänä?
Ensi kesänä... hömm... veikkaan että joku kukkamekko ;)

4. Mitä muoti-ilmiötä inhoat?
Eläinkuoseja... en vain jostain kumman syystä voi sietää niitä vaatteissa :D Ja toinen ei vaatteisiin liittyvä on kaikenlaiset musiikkimuoti ilmiöt jostakin bändistä mitä sitten luukutetaan radioissa ja baareissa kuukausi tolkulla.

5. Tummasuklaa vai valkosuklaa?
Valkosuklaa....




6. Ärsyttävin luonteenpiirteesi?
Minä valitan :D Minä ulisen ja uikutan ja valitan sydämmeni kyllyydestä kun minusta tuntuu että asiat ovat menneet jotenkin epäreilusti tai jotakin :) Se on todella ärsyttävä minusta ja muista :D 

7. Mihin maahan muuttaisit, jos et saisi enää asua Suomessa?
Todella vaikea kysymys... nyt vai joskus kymmenien vuosien päästä :D Toisaalta minua kiinnostaisi ihan hirveästi asua hetki jossakin ihanassa paikassa vuorten keskellä, vaikka juuri etelä-Saksassa... mutta en oikein tiedä.

8. Mitä teit tänään kello 11?
Katseltiin Teemun kanssa Lontoo kuvat läpi... meni varmaan puolitoistatuntia :D





9. Mitä olet ostanut viimeksi?
Ostin ihanan topin, mitä en ole vielä muuten kuvannut :D 

10. Myönnätkö katsovasi Salattuja Elämiä?
Jjep... tai oikeastaan en ole enää vuoteen katsonut ;) Mutta joskus seurasin kyllä.

11. Kolme suosikki blogiasi?
Lace and Leather, KAKSI YHDEN HINNALLA ja MouMou

**********************


  (Kuvat on we heart it)

1 kommentti:

  1. Oi ihanan syvällisiä vastauksia, oli mukava lukea :) Näitä lisää!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)