torstai 27. syyskuuta 2012

Positiivista mieltä torstaille

Olen menossa tänään iltavuoroon, ja olen siitä syystä piristänyt itseäni erittäin pitkällä kahvihetkellä näin aamutuimaan. Jaksoin jopa tehdä itselleni mannapuuroa. Aamu on kulunut Frendejä tuijotellen ja hieman kämppää siivoten. Iltavuoroon meneminen hieman masentaa kun ei taas muuta kerkeä tänään tekeminen, joten ajattelin jakaa täällä kanssanne muutaman minua piristävän asian...



Tällä hetkellä minua piristävät asiat:

* Ihanat alati voimistuvat värit puissa
* Syksy yleensä, varsinkin jos ilmat hieman paranisivat
* Tulevan Pariisin reissun odotteleminen ja suunnitteleminen
* Kohta alkava, lähes pari kuukautta kestävä jakso pelkkää ihanaa aamuvuoroa ja viikonloppu vapaita !
* Ystävien näkeminen (ja vielä kun kerkeisi niitä useimmin näkemään)
* Muutama ihana uusi syksyinen huivini
* Tuleva parturi jolla ajattelin piristää päätäni
* Ja tietenkin jokaista päivääni piristävä Teemuni 




Välillä sen tietenkin itsekin huomaa, että aina ei voi olla iloinen eikä positiivinen. Mutta jollakin tavalla sillä, että tietää omalla iloisella asenteellaan piristävän kanssaeläjienkin päivää, pistää ainakin minut jatkamaan samaan malliin. Olen usein kun ei mitenkään jaksaisi kiinnostaa lähteä töihin, niin lähtenyt suu mutrussa ja jokaista tuntia silmällä pitäen töihin... yleensä niistä päivistä ei ole tullut oikein hyviä. Jos taas ottaa heti aamusta sellaisen asenteen että kyllä tämä vielä tästä... niin yleensä positiivisen energian huomaa asiakkaatkin, josta saa usein positiivista palautetta, josta taas tulee parempi mieli ja päiväkin paranee.
Tänään onkin viiminen iltavuoro hetkeen, sillä ensi viikosta eteenpäin minulla alkaa pitkä pätkä aamuvuoroa. Ihanan vapauttavaa, sillä tämäkin iltavuoro viikko on ollut oman työn ulkopuolisen elämän kannalta erittäin köyhää. Illalla kun kotiin on tullut niin on ollut niin väsy ettei paljon ole jaksanut mitään tehdä, ja aamut minulla menee yleensä kohtuu pitkään nukkuessa ja yksin kotona pyöriessä. Teemu kun jokatapauksessa on aamut töissä. Joten ehdottomasti tykkään enemmän aamuvuoroista!

Vaikka ajattelin tämän postauksen lähinnä pelkästään piristävänä, niin on pakko laittaa loppuun jotakin vähän vähemmän piristävää...


(Sataa sataa ropisee... ja jne. Missä on se ihana syksy mitä tässä odotellaan. Aurinkoa, värejä, ihanan kirpeitä aamuja auringon noustessa... Taitaapa tulla tästä syksystä samanlainen kun kesästäkin. Sateinen ja kylmä.)


Loppuun vielä kaksi mahtavaa biisiä mahtavalta bändiltä


1 kommentti:

  1. Joo, kyllä oli hirveetä käydä perjantaina tossa Kylmäkosken Tokmannilla (vai tokmannissa). Oli nuori tyttö kassalla ja niin naama mutrussa ja kiukkusen näkönen kun vaan olla voi. Ei kiitosta, ei hymyä, ei mitään.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)