keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Syksyisiä ostoksia

Olen innostunut syksystä yhtäkkiä.. tai ehkä olisin vielä enemmän jos lähes joka päivä ei sataisi vettä tai olisi muuten vain harmaata. Kuitenkin, tekee hirveästi mieli löytää uusia ihania värikkäitä neuleita, sillä en omista niitä juurikaan. Olen aina ollut enemmän toppi/mekko ihminen kun pitkähihaisten ystävä. Syksyn tehdessä tuloaan on silti pakko yrittää repiä innostusta myös värikkäistä neuleista.

Ja huiveita. Siinä on toinen mitä rakastan, ja siksi tulikin hankittua kaksi ihanaa uutta huivia Onlystä toissa päivänä. Olen ihan innoissani kun löytyi pitkästä aikaa jotain mistä todella tykkään, vaikkakin vain huiveja.

 Hinta taisi olla noin 16e
Ja tämän huivin hinta jotakin 13e luokkaa (en muista takkaan :D)

Tokmannilta löysin itseninäköisen kukkaneuletakin ja tänään pika kirppukierrokselta tarttui mukaan tuo pitkä punertava neule. Neuletakin hinta oli parikymppiä ja neuleen kaksi euroa :D

Pitäisi varata aika parturiin, en ole vain vielä löytänyt Tampereelta hyvää parturia. Ei edellisissäkää, ainakaan kaikissa, ole ollut mitään vikaa... mutta silti täydellistä yhteisymmärrystä ei ole vielä syntynyt. Jotenkin vaikka kuinka on selittänyt minkä tyyppistä haluaisi, niin ihan mieleistä ei ole tullut. Kaipaisin ehkä pikkuisen tummempaa sävyä, vaikka osan raidoista haluan silti pitää. Pitää ottaa työn alle tässä lähiaikoina. 
Juurikasvu kun alkaa jo kivasti morjestamaan !

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)