perjantai 2. marraskuuta 2012

Pariisi - Rakkauslukko ja Eiffel-torni

Elikkäs nyt jatkuu postaukset. Tässä olisi samalta päivältä vielä muutamia kuvia kun käytiin Teemun kanssa viemässä rakkauslukko ja sitten piipahdettiin vielä nopsaa Eiffel tornilla. Ah, se oli kyllä niin ihana :)

Notre Damen vieressä sijaitsevalla sillalla oli aivan tupaten täyteen lukkoja ahdattu sillan kaide. Piti meidänkin sitten oma lukkomme siihen jättää. Mihin mahtui. Aika keskelle siltaa se jäi, ruskeiden lukkojen keskelle se jäi hohtamaan punaisena :D

Hotellilla tuli käytyä välillä rauhoittumassa. Syötiin ruokakaupasta hakemiamme eväitä tällä kertaa, salaattia ja wrappejä. Oli oikein maukasta. Ostin vielä leipomosta ihania Macaroneja joita en ollut ennen maistanut, mutta ajattelin että kuluu syödä kun Pariisissa kerta ollaan. Aivan ihania ! Voisi joskus itsekin kokeilla tehdä. 


Pitihän sitä vielä pikaisesti poiketa käydä katsomassa tuo ihana Eiffel-torni. Minä rakastuin. Pitää sanoa että nyt on kyllä Milanon Duomon sija kauniimpana rakennuksena uhattuna. En tiedä miksi tuo oli minusta niin kaunis, vaikka onhan se vain tuollainen tolppa :D Silti se vei sydämeni.

***

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)