sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pikkujouluasu

Eilen oli työpaikkamme pikkujoulut, joita vietimme alku illasta Ruby&Fellas baarissa syöden ja juoden. Siitä sitten osa porukasta jatkoi iltaa vielä muutamiin baareihin, ja oli todella mukava ilta. Tulee hirvittävän vähän käytyä baareilemassa Tampereella, ja noh, ehkä en lue itseäni kovin baari-ihmiseksikään. Enimmäkseen tulee silti vietettyä aikaa istuskelubaareissa missä musiikki on keskimäärin parempaa ja hiljaisemmalla, mutta sillon tällön tuollaiset yökerhotkin ovat kivoja.
Tuli pelattua hieman biljardiakin mikä on yllättävän mukavaa, vaikka ei juurikaan osaisi pelata :D Pitää varmaan joskus toistekkin yrittää :)

Tässä muutama kuva pikkujoulu asustani. Mekko löytyi tosiaan kirppikseltä kahdeksalla eurolla ja ihastuin siihen täysin. Oli vielä todella mukava päälläkin. Muutamilla koruilla piristin asua ja tukka oli aika lailla samanlailla kun aina :)


Illasta ei tullut muuten otettua kun muutamia kamalia salamakuvia pokkarilla, joita en todellakaan aio julkaista täällä :D Mutta hauskaa sunnuntain jatkoa kaikille. Itselläni onkin ensiviikolla sitten ensimmäiset iltavuorot pitkästä aikaa! :( Ei kiva.

Loppuun vielä mahtava biisi johon olen ihan rakastunut :) < 3

4 kommenttia:

  1. TÄYDELLINEN MEKKO! :) ja nätti olet!
    - mmilya.blogspot.fi -

    VastaaPoista
  2. Hei jee, kiva kun joku manselainen on eksyny kans mun blogiin! Salamakuvatukset on kyl (aina) ihan kamalia :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niistä ei saa kyllä kivoja tekemälläkään ellei oo kunnon lisäsalamat ja kunnon järkkäri millä ottaa :) Mutta pokkarisalama on kaamee :D

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)