lauantai 17. marraskuuta 2012

Ystäviä ja elävää musiikkia

Helou, eilen tuli sitten lähdettyä Vammalaan ja Baroniin kuuntelemaan muutamia poikien tuttujen bändejä. Amendfoili on edelleen yksi suosikki "pikku bändeistä" mitä käydään katsomassa. Todella mukava se laulaja ja ihan mahtava lauluääni. Soittaa vielä kitaraa todella hyvin siinä samalla. Keikka oli todella hyvä, mutta ehkä silti kaikkein mukavinta illassa oli nähdä pitkästä aikaa siellä asuvia ystäviämme. Oli todella hyvät jutustelut ja muutenkin ihan huippu hauskaa. Tuli bilistäkin taas yritettyä, jostakin syystä oli kyllä vielä huonompi kuin pikkujouluissa. Nooooh, tärkeintä että oli hauska pelata. Eikä onneksi minun vastapelaritkaan olleet kovin hyviä, joten ei ollut niin väliä. Tässä muutamia pokkari kuvia illalta :)

Ihana, ihana Magners < 3
Sellaista, huippua oli!

4 kommenttia:

  1. Teillä oli kuulemma kiva ilta :)! Harmitti kyllä kun en päässyt mukaan..töitä vaan :(..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä huippua :) Tosi harmi kun et päässyt :(( Ois ollu nii mukava nähdä pitkästä aikaa! Noh, ens viikolla sitte vaikka :) !

      Poista
  2. Ei vitsi, mä niin arvasin että se olit sinä! (eks oo kivoja tälläset stalkkeri-viestit :D) Sä olit niin pieni! :> En oo hetkeen käyny täällä blogissa ja luulin edelleen et sulla on punaiset hiukset, siks en kehdannut tulla ahdisteleen sua Baronissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, oonhan mää joo aikas lyhyt :D hih, hauska että joku tunnistelee jossakin :D Oisit tullu vaa juttelee :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)