sunnuntai 30. joulukuuta 2012

H&M kuvastoa ja aamutoimia

Pari päivää sitten postiluukusta tipahti H&M:n kuvasto, mitä aloin innoissani heti selailemaan. Pitkään aikaan en ole kuvastosta löytänyt mitään sellaista, mitä olisin jaksanut tilata mutta nyt löysin ja tulikin heti tilattua muutamia juttuja! Mielestäni usein H&M:llä löytyy aika paljon pastellivärejä mistä itse en ole kovinkaan innostunut. Nyt löytyi kuitenkin syviä värejä ja kivoja malleja. Tuotteen saapuvat aika jaksotetusti, osa jo ensi viikolla ja jotkut vasta kuukauden kuluttua.

Tämä toppi lähti tilaukseen mustana ja roosana.
 Niin minun näköinen huivi tuo kukkahuivi, oli pakko ostaa! Eläinkuoseista taas en ole ikinä oikein välittänyt.
 Nahkahousuja yritin jo muutama kuukausi sitten etsiä, mutta sopivan mallisia ei löytynyt. Katsotaan miltä nuo tuntuu päällä :)
 Pääkallotoppi lähti myös tilaukseen...
 Punaista nahkatakkia mietein ensin sovittavani, mutta en itseasiassa enää muista laitoinko sen tilaukseen vai en :D Tuo malli hieman arveluttaa...
 Tämä paita lähti tilaukseen korallin värisenä. Aivan ihana väri <3 Nuo aurinkolasitkin ovat tosi hienot, harmi ettei minun päähäni sovi sitten yhtään tuon malliset.
 Tuota paitaa mietein myös hetken mutta en sitten laittanut tilaukseen.

Tälläiset tuli eilen ostettus Tokmannin alennusmyynneiltä. 10e farkkulegginsit, sekä muutamat 5e aurinkolasit.

Tässä pitäisi mennä kohta puoliin töihin. Kahteentoista vasta, joten on ollut oikein ihana rauhallinen aamu herkkuaamupalan kera. Olen innostunut uudesta voileipägrillistä minkä hankin, sillä saa niin herkullisia leipiä kun laittaa väliin vielä tuorejuustoa. Nams !
Aamukahvi <3


Rauhallista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)