torstai 6. joulukuuta 2012

Rentoilu päivä

Onpas ollut ihana rentoilu päivä. Tuli nukuttua puoli vahingossa pitkään ja sen jälkeen on tullut vietettyä hyvin kiireetöntä ja kaupatonta itsenäisyyspäivää :) Ollut ihanaa olla vain, tekemättä mitään sen kummempaa. Lähdettiin tuossa puolenpäivän aikaan Teemun kanssa pulkkailemaan, mutta ei sitten löydettykään pulkkia viime talven jäljiltä. Liukurit löytyi kyllä, joten pitihän sitä sitten edes niillä mennä... ei ollut kuitenkaan lähestään niin hauskaa. Ulkona oli silti mukava olla valoisaan aikaan, eikä pakkastakaan ollut ihan niin hirveästi kuin on viime päivinä ollut. Kyllähän tuo lumen tulo ihmeen paljon piristi, vaikka työmatkoilla jänskättää pikkuisen enempi tuo autolla ajelu.

Ulkoasuani piristi tuo ihana punainen huivi minkä ostin Vilasta... se oli sen verran ohut että piti laittaa villahuivi alle ja tuo tavallaan koristeeksi päälle. Olipahan ainakin lämmin tuplahuivilla :D
Piti mennä alunperin pulkkailemaan Hervantaan, jossa on aika isot mäet, mutta kun pulkkaa ei löytynyt niin päädyimme vanhan kämppämme pihamaalle. Siellä on sellainen sopivan kokoinen mäki ja vielä rappuset ylös.

Ulkoilupäivän päätteeksi kuuma glögi mukillinen maistuu paremmin kuin hyvin < 3
Rentouttavaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)