tiistai 29. tammikuuta 2013

asua ja liikuntaa

Hassuja nämä alkuviikosta olevat yksittäiset vapaapäivät... tänään on tullut kuitenkin saatua ihan hyvin aikaan. Siivoilin vähän kotona, kävin personal trainerilla Lady Linella ja loppu päivän potenut jumiutuneita lihaksiani. Hahaa, kyllä sitä vain ihminen voi olla huonossa kunnossa. Eilen tuli kokeiltua BodyCombattia, jossa liikkeet muistuttivat taistelulajeja. Oli todella hauska tunti, tykkäsen enempi tästä kun esimerkiksi siitä BodyStepistä. Tässä näytettiinkin hieman liikkeitä ennen kun niitä tehtiin. Helpotti hieman mukana pysymistä.

Tänään olisi tarkoitus vielä käväistä kirjastossa, siivota hieman kirppispöytää Bonuksella, tehdä skräppikirjaa ja katsoa telkkua. Seuraavat kolme päivää meneekin tehokkaasti töissä. Ajateltiin Mannan kanssa käydä joku aamu seiskan maissa joogassa, voisi olla hyvä avaus päivälle ja jaksaisi paremmin lähteä töihin, kun on ensin vähän joogannut ja seuraavan tunnin viettänyt ihanissa saunoissa ja hierontatuoleissa.

Tässä päivän asua ja muutama kuva Lady Linen tiloista.



Hyvää alkanutta viikkoa kaikille !

4 kommenttia:

  1. Hei! Sinulle on haaste :)
    http://krenela.blogspot.fi/2013/01/haaste-vastaanotettu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitää tehdä tässä kun kerkiää :))

      Poista
  2. Aivan ihanat kiharat!! Miten teet ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, tulee tehtyä melkein joka päivä jonkinmoiset kiharat. Teen sellasella Remingtonin kiharrin sauvalla, ihan huippu kapistus :) Menee noin 10minsaa koko päähän :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)