sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vapaa viikonloppu

Nyt on siis kauan kaivattu ja odotettu viikonloppuvapaa käynnissä. Pitää sanoa että ei se nyt ihan putkeen ole mennyt. Perjantaiksi lainattiin Nälkäpeli leffa, oli tarkoitus mennä saunaan ja viettää perinteinen koti-ilta. Noh, syömisen jälkeen mentiin seiskalta päikkäreille kun viisi kuuden aamua painoi silmissä sen vertta paljon. Siinähän kävi sitten sillälailla mukavasti että ei herättykään kellon soittoon, mikä oltiin laitettu kahdesta puhelimesta soittamaan kello puoli kahdeksan. Heräsin kolmelta yöllä ja ihmettelin pitkän tovin että miksi telkkari oli jäänyt päälle ja kaikki valot myös... kunnes pikkuhiljaa mieleen palautui että päiväuniahan tässä oltiin tultu nukkumaan! :D Lievästi sanottuna harmitti, siellä se saunakin oli vielä aika lämmin vaikka oli onneksi itsestään mennyt pois päältä jo reilun viisi tuntia sitten. Noh, eipä siinä auttanut sitten kun jatkaa unia. Piti kyllä nousta sitten jo kuudelta, mutta olikin yhtäkkiä niin kova väsymys että nukuttiin kasiin saakka. Sellaiset kevyet kolmetoistatuntia sitten tuli sinä yönä unta.

Katsottiin sitten aamulla se Nälkäpeli, mistä muuten tykkäsin kovasti. Oli mukava ettei siinä oltu mässäilty verellä, sillä en ole itse yhtään kauhuelokuvien ystävä ja mielestäni se teki elokuvasta paremman että oltiin keskitytty enemmän tunnelman luomiseen kun ihmisten ällöttämiseen.

Tämän jälkeen lähdettiin kävelylenkille ja päädyttiin Sampolan kirjastoon tutkimaan hieman matkailu kirjoja. Olisi tarkoitus kohta puoliin päättää kesän reissusta, enkä oikein vieläkään tiedä että minkä tyyppistä sitä haluaisi. Rahat ovat silti sen verran tiukalla, että saattaa olla ettei ole varaa Euroopan ulkopuolelle lähteä vielä tällä kertaa. Ehkä ensi talvena voisi Thaimaata harkita :) Nyt on pyörinyt mielessä etelä Italia, Kroatia ja Slovenia. Tämän reissun lisäksi olen kovasti yrittänyt saada Teemua suostuteltua että lähdettäisiin johonkin lämpimään äkkilähdöllä tässä ennen kesää... Saisin varmasti palkatonta lomaa töistä sen verran että voisi jonnekkin lähteä. Pitää katsoa taas mitä rahatilanne sanoo...

Ulkona oli ihan huippu ilma eilen. Oli ihana kävellä ja nauttia auringosta - pitkästä aikaa!
   Aurinko paistaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)