maanantai 27. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja omia höpötyksiä

Tuleepas nyt paljon tälläisiä tylsiä ei mitään fiksua asiaa postauksia, mutta nyt kun on kerrankin ollut vähän aikaa käydä ulkona kivalla kelillä niin on aina tullut vähän kuvia räpsittyä. Ihanaa kun on ollut niin lämmintä ja aurinkoista ja pitkälle iltaan asti.

Ollaan tässä nyt arvottu vähän Juhannusta ja sen kuvioita. Saattaa olla että tulee lähdettyä jopa Nummirockkiin sitä juhlistamaan. Sillon pari vuotta sitten kun siellä oltiin porukalla niin oli ihan mahtavaa. Ihan parhaat festarit! Leirintäalue on niin vapaa ja sinne saa ajaa auton ja nukkua vaikka siellä, lisäksi se on ihan festarialueessa kiinni ja teltoilla saa käydä ihan niin paljon kuin tykkää.

Myös tuota Italiaa on tullut mietittyä. Saapi nähdä piisaako rahat kaikkeen :( Tuli kuitenkin varattua Grouponista tuollainen tarjous hotellista Tallinnassa, joten sinnekin olisi tarkoitus mennä ekalla kesäloman pätkällä. En ole ikinä Tallinna käynyt joten ihan hauska, sitä on kehuttu niin paljon. Pitää vähän miettiä noita kesäkuvioita. On vaan niin loistavaa kun on tuo loma! On mennyt niin monta kesää vain töissä että oikein harmittaa.

Päivän asu nyt ei ollut kummoinen, mutta siinä nyt muutama kuva kuitenkin :)

 Aamupäivällä oli vähän kehnoa keliä joten heti kun aurinko alkoi paistaa, suunnattiin jätskille Koskariin. Tai otettiin mukaan ja mentiin Laukontorille.
Juuri kun oltiin lähdössä niin Matti soitteli ja päätettiinkin mennä istuskelemaan loppuillaksi Sorsapuistoon nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä. Hauskaa oli :) Ystäviä on aina ihana nähdä!

Jottei olisi ihan niin turhuuspostaus niin laitan loppuun vielä hehkutuksia taas uudesta bändistä, dEMOTIONAL. Ihan mahtava laulaja kerrassaan. Upea ääni, tekee bändistä vähän erilaisen vaikka ei muuten niin erottuvaa musiikkia olekaan. Suosittelen kokeilemaan jos metallimusiikista pitää ;) Niille ketkä ei, noh kannattaa kokeilla. Tämä ei ainakaan niin raskasta ole kun muutama muu mitä olen täällä linkkaillut.


2 kommenttia:

  1. Suosittelen kyllä Tallinnaa :) Varsinkin sitä vanhaa kaupunkia. Kesällä varsinkin tuntuu ihan siltä, kuin olisi jossian kauempana ulkomailla, ne kadut ja ravintolat on niin omaa luokkaansa, sympaattisia ja täynnä tunnelmaa:)

    Ja ihania jäätelöannoksia :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Saa antaa vinkkejä paikoista missä kannattaa käydä vaikka ei ollakkaan kun pari päivää :) Paljon on kyllä ihmiset kehuskelleet Tallinnaa joten odotukset on korkealla :D

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)