perjantai 3. toukokuuta 2013

Cyprus - Last Day

Surullisin mielin otettiin matkalaukut ja suunnattiin kohti hotellin aulaa. Onneksi laukut sai jättää yläkerran huoneeseen turvaan ja me suunnattiin nauttimaan viimeisestä lomapäivästä ja auringonpaisteesta rannalle. Oli ihana päivä ja Teemun syntymäpäiväkin vielä.

 Saa siivota
 Kun laukut oli saatu säilöön niin lähdettiin talsimaan viimeistä kertaa (ehkä ikinä) Nissi biitsille.
 Räpsittiin muutama yhteiskuva ihanassa rannassa auringon paistaessa.
 Piti juoda Teemun synttäreiden kunniaksi rantabaarissa yhdet juomat. Oli aika tujua tuo Sex on the Beach.
Meinattiin ensin vuokrata taas tuolit, mutta ajateltiin tyytyä veden läheisyyteen loikoilemaan. Vitsi että tuli nautittua täysin siemauksin tuosta hetkestä. Ihana tunne kun vesi kohisee vieressä ja auriko lämmittää ihanasti.
 Sitten, vähän liian aikasin iski ikävä sadepilvi ja näytti siltä ettei aurinko enää kunnolla näyttäydy. Palattiin sitten hotellille suihkuun ja vaihtamaan vaatteet ja lähdettiin syömään keskustaan. Syötiin tuollainen 18 ruokalajin setti mikä oli tarkoitettu kahdelle. Oli todella hyvää ja paljon paikallisia ruokia tuli maisteltua.
 Saatiin vielä talon piikkiin ihanat mansikkamargaritat. Nams.

Oli kyllä ihana reissu. Vaikka heti meidän lähdettyämme oli luvattu +26 astetta koko viikolle, niin mukavia kelejä piisasi silti meilläkin ihan riittävästi. Tuli osteltua sopivasti ja reissulla oli hyvä määrä rentoutumista ja tekemistä. Kyprosta voin suositella ihan lämmöllä tuollaiselle arjesta irtiotto lomalle. Jos ei ihanaa turkoosia vettä lasketa, niin mitään mahtavia maisemia ei minun silmääni tuolla seudulla ollut. Muualla kuin rannoilla oli todella kuivaa ja kasvillisuutta vähän. Ihmiset olivat ystävällisiä ja kaikki puhuivat hyvin englantia.

Ostoksista vielä yksi postaus, mutta sitten alkaa olemaan tämän reissu taputeltu.

6 kommenttia:

  1. Voi että näitä kuvia, ihan hirmuinen matkakuume puskee päälle. :) Toistaiseksi joudun kuitenkin tyytymään nojatuolimatkoihin. Teidän loma näytti kyllä ihanalta. Harmi, että lämpöaalto iski vasta kunnolla lähdettyänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan hauskoja matkoja nekin on :D Kiitos. :) Ja joo, se on ihan tyypillistä meikäläisen tuuria että ilmat lämpenee vasta kun loma on ohi :)

      Poista
  2. Jee! Jännitin kaikki nää postaukset että ettekste oo yhtää uskaltanu maistella paikallisia pöperöitä, mut tulihan se sieltä! :) Oli varmasti hyväää... Kelpais mullekki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, joo helposti tuli kyllä vedettyä vaan perinteistä pihviä kun ulos meni syömään :) Oli kyllä ihania nuo paikallisetkin ruuat. Omnom :)

      Poista
  3. Aivan mielettömän ihania nuo kaikki matkakuvat. Kyllä niin ihana on noita katsoa ja kyllä mekin vielä joskus se Rodoksen reissu tehdään. Mutta kuten sanoin teidän kuvia oli NIIIIIIIIIIIIIIN hieno katsoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos oli kiva katsoa :) Kiitos <3 :) Ja varmasti teettekin ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)