lauantai 18. toukokuuta 2013

Porissa

Eilen yöllä kotiuduin Porin reissulta. Aikamoisen järkkäilyn edessä se olikin, kun piti vaihtaa torstain vuoroa että pääsin lähtemään jo silloin kun perjantai oli vapaa. Kukaan ei oikein pystynyt vaihtamaan mutta onneksi sain sitten sovittua niin että pääsin lähtemään. Onnibussilla tietenkin taas matkustelin, hinta eroa muihin julkisiin oli yli kolme kertaa vähemmän.
Porissa on aina niin mukava käydä kun kuitenkin yhdistän sen suuresti lapsuuteeni ja nuoruuteeni, sillä siinä lähellä kun asustelin niin tuli aina käytyä shoppailemassa siellä. Vaikka ikinä en siellä autoa ajaisi (oikein yksisuuntaisten kaupunki tuo Pori) niin muuten oikein mukava ja kaunis kaupunki.

Illalla ei kauheasti keretty mitään Helin kanssa tekemään, kuulumisia vaihdettiin ja lähdettiin syömään ihanaan Amado-ravintolaan. Oli ehkä elämäni paras ravintolaruoka, todella hyvää! Söin possua ja kermaperunoita.
Omnomnomnom
Helin ruuastakin piti ottaa kuva, kuulemma todella hyvää sekin.

Seuraavana päivänä nukuttiin mukavan pitkään ja hiljalleen heräiltiin ja lähdettiin shoppailemaan, ensin kirpuilla ja sitten hieman Isokarhussa muutamissa liikkeissä. Vero Modasta löytyi mukava kasa vaatteita ja H&M yksi toppi. Pitänee esitellä niitä sitten lopuksi.
 Siinä vähän toisen päivän asusta kuvaa. BikBokista tuo kukkatoppi ja shortsit kirpulta.
Loppupäivän aurinkoisia kuvia seuraavassa postauksessa... (oli niin paljon etten viitsinyt kaikkia samaan ängetä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)