sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Nummirock - Juhannusaatto

Nyt on Nummirockista kotiuduttu ja kuosiuduttu kotona saunan, lämpimän ruuan ja sohvalla löhöilyn muodossa. Pikkuhiljaa alkaa olemaan normaali olo. On tuo festareilla teltassa nukkuminen ja muutama päivä keikoilta keikoille pyöriminen aika raskasta. Mutta aivan loistavat festarit oli ja todella hyviä keikkoja paljon. Oli hauskaa, pakko myöntää. Viime vuonna oikein harmitti kun ei tullut mentyä yksillekään festareille edes päiväksi. On siinä sellainen oma juttu kuitenkin. Ja niinkun olen jo ennenkin hehkuttanut niin Nummirock on kyllä järjestelyiltään ihan huippu.

Me pystytettiin leiri metsän puolelle samoin kuin pari vuotta sitten Nummissa ollessamme. Tai oikeastaan Teemu ja Timo pystyttivät koska he menivät jo edeltä edellisenä iltana kuuntelemaan muutamaa bändiä ja varaamaan telttapaikkaa... itse en halunnut nukkua yhtään useampaa yötä teltassa kun oli pakko ja tuo kaksi yötä oli juuri passeli.
Sitten kuuntelemaan ensimmäistä bändiä. Koska en juurikaan tuntenut biisejä niin siirryttiin Matin kanssa anniskelualueelle juomaan yhdet ja katselemaan ja kuuntelemaan sieltä käsin. Tuo oli jotenkin kiva lava tuossa rannan kupeessa.
 Sieltä ne loputkin tuli keikan päätyttyä.
 Ilma oli mitä mahtavin <3
 Mentiin siitä sitten välillä vähän teltoille hengaamaan.
 Hmmmm... hieno hevi-ilme. Eikös ole uskottavaa :D ?
Käytiin myös kavereiden leirissä välillä tuolla rannan puolella. Siellä olikin oikein saunat ja kaikkea, kunnon puitteet.
 Ja sitten vielä illan viimeisiä bändejä katsomaan.

1 kommentti:

  1. Ihana auringonlasku, aah :D Hauskaa näytti kuvista päätellen olevan xP ;D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)