tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pussikaljailua ja ystäviä

Ihanaa kun kerkee näkemään kavereita ja nauttimaan ulko-ilmasta vielä työpäivän jälkeenkin. On tosiaan ollut aamuviikko ja jäänyt siksi mukavasti aikaa päivään vielä töiden jälkeenkin. Eilen meni kyllä kohtuullisen vahvasti kun nukuin ilta seitsemästä yhdeksään päiväunia. Sen se teettää kun nukkuu alle 5h yöunia, en käsitä miksei saa aikaiseksi mennä nukkumaan edes silloin yhdeltätoista niin voisi tulla edes 6h yöunia. Omaa tyhmyyttä. Nytkin kello lähenee yhtätoista ja tässä vain päivittelen... hmm.

Kuitenkin, ystävämme Ville vierailee muutaman päivän Tampereella ja nähtiinkin sitä tänään Ravintola Hookin ja pussikaljailun merkeissä. Oli todella hauskaa <3 Ystävät on kyllä parasta.

Siinä päivän asua, tuota toppia olen käyttänyt paljon viime aikoina.

 Hookkiin mars!
Omnomnom. Ei olla pitkään aikaan käyty joten maistui! Tuo dippi on edelleen parasta mitä olen syönyt. Yhteen aikaan tuli käytyä tosi usein porukalla (Ikävä on, Marjut <3), tuolla kun on sellainen porukka annos neljälle mikä on todella edullinen ja hyvä setti!
Sitten siittä suoraan pussikaljalle iltaa viettämään. Seuraamme liittyi myös Timo ja Leena, joten yhtäkkiä olikin ihan mukavasti väkeä. Kovin koitettiin saada ihmisiä innostumaan Nummirockista, toivottavasti lähtisi paljon porukkaa mukaan! Festareilla on mielestäni parasta juuri kun on paljon ystäviä mukana.
 Vähän oli jo viileä illalla ja hyttysiä niin hirvittävät määrät, että piti laittaa yli iso huppari päälle <3

1 kommentti:

  1. Oii hyvännäköistä ruokaa! :) Ja ihanasti mätsää tuo sun asu ja tuo puu keskenään, hih hih :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)