perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tallinna part 2

Sitten seuraavan päivän tekemisiin. Eivät ne eronneet paljoakaan edellisestä päivästä, vähän käytiin shoppailemassa mutta niistä lisää viimeisessä postauksessa. Pyörittiin siis tämäkin päivä pääosin vanhassa kaupungissa ja nautiskeltiin mahtavasta hellesäästä.
Ihania nuo pikku croissantit.
Siinä olisi päivän asusta muutama kuva.
Ja muutama yhteiskuva heti perään.
Ja sitten vanhaan kaupunkiin.
Noustiin heti ensimmäiseksi tuollaisen korkean Olevisten kirkon katolle, hinta oli vain 2e per nuppi ja näköalat huikeat. ainoa vaan että matka sinne oli lievästi sanottuna ahdistava, erittäin ahtaat kiviset kierrepostaat mitkä eivät tuntuneet loppuvan ikinä.
Käväistiin muutamassa matkamuistomyymälässäkin mutta ei tullut ostettua kun perinteinen jääkaappimagneetti mitä löytyy lähes joka kaupungista ja maasta missä ollaan käyty :) Olen tykästynyt noiden keräilyideaan.
Maatuska olisi ollut kyllä söpö tuliainen mutta olivat vähän suotta kalliita.
Keskusaukiollakin oli tori pystyssä ja ihmisiä piisasi.
Poikettiin jätskillä katukahvilassa.

Illalla käytiin vielä vähän shoppailemassa ostoskeskuksessa, mutta ostoksista ja shoppailusta lisää vikassa postauksessa. Oli kyllä todella kiva päivä ja flunssakaan ei vaivannut ihan hirveästi. Pieni välikuolema piti kyllä hotellilla tehdä ja nukkua hetki että olo parani, mutta sellaisia on tullut kyllä harrastettua ihan terveenäkin reissuilla. Tuo jatkuva kävely vie yleensä aika totaalisesti voimat ja pienen levon jälkeen taas jaksaa.

4 kommenttia:

  1. Iiiihania kuvia, niin värikkäitä! Olet kyllä todella taitava valokuvaaja, kivoja rajauksia ja kuvakulmia.

    Kiva kun vinkkasit tuosta kirkon katosta. Jos sitä jossain vaiheessa tulee taas Tallinnaan eksyttyä niin olisi kiva käydä katselemassa maisemia vähän ylempää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) ! Se on kyllä mukava harrastus tuo valokuvaaminen :)

      Joo ihan sattumalta huomattiin että onpas halpa kivuta ylös katselemaan maisemia :) Suosittelen vaikka ne kierreportaat oli kyllä kuumottavat

      Poista
  2. Ihana postaus tämäkin ja huikeita maisemia! :o Hauskoja noi kadunnimet ja tuntuu että osaa viroa xD

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)