sunnuntai 4. elokuuta 2013

Matka kohti Italiaa alkakoon !

Tänään olisi sitten lähtö kohti Italiaa. Tämä loman ensimmäinen puolikas on mennyt niin suurella vauhdilla että en ole kerennyt tekemään juurikaan mitään päivittelemisen arvoista, mutta reissusta postailen taas armotta kun kotiin päästään. Sain onneksi vielä vapaapäivän loman putkeen niin ei tarvitse suoraan töihin palata kun kotiin saapuu.


Jep, mutta reissua emme ole kauheasti tällä kertaa suunnitelleen. Lennämme Roomaan missä vietämme pari päivää, keskiviikko aamuna lähdetään kohti Sorrentoa ja Sorrentosta on tarkoitus tehdä ainakin yksi päiväretki Amalfille. Bussit kulkevat ilmeisesti hienosti ja edullisesti.

Mahtavaa keliä on luvattu koko reissuille, joten hyvin iloisin mielin lähdetään huomenna huristelemaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Oli niin luksusta Kyproksen reissulla kun ajeltiin autolla tuonne lentokentälle bussin sijaan, joten päätettiin tehdä nyt samoin. Harmi on kun Ryanair ei enää lennä Roomaan, olisi päässyt mukavan edullisesti tuosta vierestä mutta ei voi mitään.



Pahimmilta pakkaamiskriiseiltä vältyttiin, onneksi. Toivottavasti Suomessakin kelit pysyvät lämpiminä :) ! Kaikille oikein mukavaa viikkoa! 
(Instagrammiin päivittelen varmasti jo jotakin kuvia reissun päältä jos kiinnostaa seurata, olen nimellä eku00 )

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)