sunnuntai 25. elokuuta 2013

Särkänniemeen särkännieemeeen...

Eilen rakas veljeni saapui tyttöystävänsä kanssa Tampereelle ja mentiin Teemun, siskoni ja heidän kanssa Särkänniemeen. Tätä oltiin koko kesä suunniteltu mutta joka kerta kun piti mennä niin tuli jokin este ettei mentykään.
Poikettiin ensin syömässä ja kahvilla äipän ja Juhan tykönä <3 Oli tosi hauska päivä kaiken kaikkiaan, ihanaa että on vielä sen verran lapsenmielinen että laitteissa pyöriminen ei aiheuta ongelmia. Ihan huippua!

 kauluspaita / h&m, farkut / kirppis
 Mentiin siskoni kanssa ensimmäisiksi käymään löysempiä laitteita kun muut menivät delfinaarion esitykseen.
 Vauhtimato laite on kunnon klassikko <3 :D
 Siinä jonotettiin Tyrskyyn.
Äitillä tuli syötyä niin hyvin ettei tarvinnut miettiä ruokaa alueella, mutta popcornit ostin pelkän mieliteon vuoksi. Hieman oli tyyriit mutta mitä muuta voi olettaa. Sääliksi vain käy niitä lapsiperheitä ketkä viettävät alueella koko päivän ja syövät, saattaa tulla aikas kalliiksi äkkiä.
Käväistiin myös Koiramäessä mikä avattiin Särkkikseen tänä kesänä. Ihan hauskahan se oli, mutta aikataulu oli aika tiukka joten kauaa ei siellä viihdytty että kerettiin vielä muutamiin laitteisiin.
Koskiseikkailussa käytiin ja tyhmänä pidin hetken kameraa kädessä. Ensimmäisen vesiroiskaisun kohdistuessa päälleni kiirehdin laittamaan sen laukkuun turvaan. Hui että pelästyin että kallisarvoisin aarteeni olisi hajonnut!
 Lopuksi käytiin vielä näsinneulassa maisemia ihastelemassa.
 Maailman parhaat sisko ja veli <3 Oli ihana nähdä!

2 kommenttia:

  1. Ihana päivä <3 Näytän zombilta kuvissa mutta nukuin niin vähän :(( :D Siitäkin huolimatta ihan huippu päivä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkä näytä! Älä hulluja höpötä! :) Ihana päivä oli <3

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)