maanantai 16. syyskuuta 2013

Nuttura ja silmälasit

Minä ja tukka nutturalla/kiinni on jotakin mitä monikaan ei usein todista. En tiedä syytä miksi en oikein viihdy tukka kiinni, edes töissä, mutta niin se vain on. Letkeän sunnuntain kunniaksi päätin tehdä jotakin erilaista ja laitoin tukan nutturalle ja silmälasit päähän. Kärsin sitten loppuillan päänsärystä kun olen käyttänyt liian harvoin laseja ja en ole kunnolla niihin tottunut. Minulla on taittovikaa, mutta ei silti niin huono näkö ettenkö pärjäisi loistavasti ilman laseja. Pitäisi kyllä totutella enempi niiden käyttöön, kun sellaiset on tullut hommattua. Telkkaria tulee kyllä usein katseltua lasit päässä mutta siihen se on sitten jäänyt.

8 kommenttia:

  1. Ellu, aivan ihana look, sopii tosi hyvin. Näytät vanhemmalta! :) (silleen hyvällä tavalla siis)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon pitäny aika hyvin tukkaa kii (aina välillä) vaikka ilman etutukkaa en pitäny varmaan koskaa :) Ihan mukavaa vaihtelua.

      Poista
  2. Really like your outfit! :)

    Follow you now on GFC. It would be great
    if you follow me back! :D

    xoxo
    www.its-dash.com

    VastaaPoista
  3. Ihana toi siun look :) Miul on aivan sama ongelma silmissä, mutta lasei en oo aikoihin käyttäny, joten niihin pitäis itekkii taas alkaa totutella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylä huomaa ettei oo käyttäny ku hetken pitää päässä ni on pää kipee loppupäivän. Mun pitäis käydä vielä säätämässä niitä kun ei meinaa nenällä pysyä, joka tietenkin johtaa siihen etten käytä niitä senkää verttaa :D Mutta kiitos :)

      Poista
  4. Jännä nähdä sut nutturalla ja silmätlasit päässä, mutta toimii!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)