torstai 13. helmikuuta 2014

Leffamaratooneja ja kirppislöytöjä

Hups, hieman on vierähtänyt aikaa viime postailusta. On ollut vaan huono päivittää kun on ollut tietokone kaksi viikkoa huollossa ja itse olen ollut kolme viikkoa kipeänä, joten mielenkiintoiset tekemiset ovat olleet aika vähäisiä ja päivän asutkin pyörineet olohousuissa ja villapaidassa. Nyt uskaltaisin jo väittää että elämä alkaa voittamaan ja antibiootti vihdoin puremaan, jo oli aikakin.

Minun sairasteluuni on kuulunut aivan liikaa lääkkeitä ja todella paljon leffojen katselua. Ostin tuollaisen hömppäleffa boxin mistä löytyy lähes kaikki lempi hömppäleffani. Lisäksi on tullut katseltua vanhoja Disneyn leffoja. Joten aika rennosti on tullut pakostikkin oltua.
Siinä viime viikkoisia ihania kirppislöytöjä. Rakastuin molempiin ihan älyttömästi.
Valkoinen toppi 4e ja vaaleanpunainen 3e
Pitkä BikBokin villatakki 5e ja BikBokista uutena musta toppi reilun kympin.
Vero Modasta 12e
Loppuun vielä yksi naamakuva viime viikolta.

Nyt kun flunssa alkaa helppaamaan ja olo on parempi, niin lupaan päivitellä enemmän. Huomenna on ystävänpäivä, joten saa nähdä tuleeko tehtyä jotakin mukavaa sen tiimoilta. Ensi keskiviikkona meillä on lähtö Turusta kohti Tukholmaa. Sellainen minipäiväreissu. Ei olla ikinä Ruotsissa kunnolla käyty, niin ihan hauskaa tehdä pieni matka tähän väliin. Minullahan ei kunnon talvilomaa ole, mutta sain järkättyä itselleni vapaiden ja palkattomien kanssa kuusi päivää putkeen vapaata <3 odotellessa.="" p="" sit="">
Niin siitä piti muuten vielä mainita kun tämä hiusten kasvatus projekti on meneillään, niin jouduin viikon jälkeen jättämään Biotiinin pois. Aiheutti nimittäin ikävästi näppyjä selkään ja hartioihin ja tuntui myös että hiuksia lähti hirveästi enemmän kun yleensä. Ajattelin sitten ettei kyseinen tuote varmaan oikein sovi minulle. Nyt iho on jo rauhoittunut ja en kyllä meinaa uudelleen aloittaa. Kasvakoon tukka sitä vauhtia kun on kasvaakseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)