lauantai 1. helmikuuta 2014

Siskokset shoppailemassa

Tänään rakas siskoni saapui Tampereelle minun vapaapäivääni piristämään. Olen ollut hieman flunssassa ja muutenkin raskas viikko takana, joten oli ihana rentoutua parhaassa seurassa :) Pyörittiin hetki keskustassa kahvilla, syömässä ja kaupoilla. Loppuilta vietettiin vanhoja piirrettyjä katsellen (Ihana Disney!). Loistava päivä ollut siis!

Oli kyllä ihan älytön lumipyry kun keskustassa käppäiltiin. Onneksi ei ollut pitkiä välimatkoja.
 Teemu tuli hakemaan meitä ja käytiin yhdessä syömässä Manhattanissa. Jälkiruoka tuli nautittua Daddy´s dinerissä ja täytyy kyllä sanoa että oli todella hyvää juustokakkua! Parasta mitä olen Tampereella syönyt :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, oot aivan superkaunis! :) Nyt tuli kauhee makeanhimo, toi juustokakku näyttää niin hyvältä!! :D Ja hei, toi sun banneri on aivan älyttömän kiva, missä kaikissa maissa oot käynyt? :)

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Toi juustokakku oli ihan älyttömän hyvää!! :) Kiitos jos pidät bannerista :) Jaaaaa missäs me nyt sitten ollaan käyty, ei vielä hirveen monessa ;) Italiassa pari kertaa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Englannissa, Ranskassa, Kyproksella ja nyt lähetään parin viikon päästä käväseen Ruotsissa ja kesällä Amerikkaan <3 :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)