perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä asu & naama

Ihanaa kun on vapaapäivä näin ystävänpäivänä. Sen suurempia suunnitelmia ei päivälle ole kylläkään, Teemun ajattelin napata aikaisin töistä mukaani ja suunnataan keskustaan pyörimään ja jonnekin ulos syömään. Ystäviä olisi tarkoitus nähdä huomenna kun menemme Leenan luokse iltaa viettämään, odotan sitä kyllä kovin ja toivon että en olisi enää yhtään kipeä silloin. (Yöllä iski kova yskä ja hieman on vielä kipeä fiilis muutenkin)

Ensin haluan hehkuttaa tätä loistavaa pikapuuroa jota olen vetänyt yhtään valehtelematta viimeiset kolme viikkoa joka aamu. Olen vähän huono syömään aamupalaa, mutta jotain on pakko syödä tai kuolen nälkään töissä ensimmäisten tuntien aikana. Varsinkin jonkun kuivan leivän syöminen aamuisin tuntuu todella vaikealta, joten pikapuuro on enemmän kun hyvä vaihtoehto... paitsi etten välitä hirveästi puuroista (paitsi riisi ja manna!). Noh työkaveri sitten suositteli tätä mansikka valkosuklaa pikapuuroa ja olin ihan myyty. Todella hyvää ja niin helppo tehdä, ei tarvi kun kaataa yhden annospussin sisältö kulhoon ja desi kiehuvaa vettä päälle. Alle minuutissa puuron voi syödä. Ihan loistavaa <3
 Sitten päivän asu & naama
Olen maailman huonoin kuvaamaan peilin kautta! En vain osaa tehdä sitä niin ettei kuvasta tule joko epätarkka tai muuten vaan ihan vinksallaan oleva. Nyt kuitenkin piti turvautua tähän keinoon asun kuvaamisessa koska en yksinkertaisesti löytänyt sitä palikkaa mikä tulee kameran ja jalusta väliin.
...Peilikin näköjään ihan likainen, hyvin menee :D
Hyvää ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuota puuroa täytyykin testata! En ole tuohon makuun törmännyt nimittäin. Pikapuuroja tulee käytettyä paljon ja on tullut käytettyä jo pitkään.. Mutta täytyypä testata tuon makuisena :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)