sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

15 Päivän haaste; 10/15

(Tänään jäi kuvasaldo vähän pienemmäksi :( ) Aamulla aloitettiin katsomaan Dreamworksin Spirit leffaa aamupalan lomassa.
 Ollut ihan hirveä keli koko päivän, joten ei harmittanut niin paljoa lähteä töihin.
 Työeväänä oli raejuustoa ja tauko meni mukavasti asuntoilmoituksia selaillen.
 Töistä kotiin päästyäni olin niin väynyt että oli pakko mennä nukkumaan. Päiväunet venähtivät kivasti sitten melkein pariin tuntiin, mutta oli kyllä niin raskas työpäivä ettei haitannut yhtään.
 Sitten illalla vielä saunaan ensimmäistä kertaa tatskan ottamisen jälkeen jeeeee. Olen muuten tykästynyt tuohon uuteen pepsiin. En tykkää yhtään mistään light-juomista, mutta tuo on minusta hyvää. Oli ihana rentoutua kotona rauhassa loppuilta.

4 kommenttia:

  1. Saunasta niin iso kateus! Ei oo omaa omassa kodissa eikä myöskään vanhempien luona, joten sinne pääsee melko harvoin. Pitääkin testata toi Pepsin Next, koska oon aina suhtaunut kaikkiin light juomiin aika varauksella (paitsi cokis light, joka on ihan lyömätön). Suurin osa Stevia-makeutetuista ja kaikki zero-mössöt on vaan musta ihan jäätävän pahoja :D

    http://fashiontipsy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauna on parhautta. En voisi enää elää ilman nyt kun siihen on taas tottunut (edellisessä kämpässä ei kanssa ollut). Joo tykkäsin tosiaan tuon mausta, vaikka mielestäni kaikissa light juomissa on sellainen ikävä sivumaku mikä ei vaan ole mieleen, vaikka moni kyllä tykkää :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)