maanantai 12. toukokuuta 2014

New York here we come!!!

Nyt on kaikki mahdolliset akut ladattu, matkalaukut pakattu ja eväät ja matkalukemiset hommattu. Pahin jännitys tuli ja meni, kiitos kahvitteluvieraiden sain taas itseni kasattua. Matti, Salla ja Timo poikkesi vielä kahvilla tuossa äskön ja oli ihana saada ajatukset hetkeksi pois jännittämisestä. Kyllä, olen aikamoinen stressaajajännittäjä :D Oli kyse sitten kivasta jutusta tai ikävästä.

Matkalaukkuni on mukavan suuri ja jäi vielä runsaasti tilaa tuliaisille sekä tilan että painon puolesta. Voi olla että shoppailuhimoissani karsin vielä jotakin että voi enempi vielä tuoda kotiin tavaraa hihii. On se kumminkin New York!
Jouduin ikävä kyllä antamaan lainaamani pinkin suuren matkalaukun takaisin, sillä useimpien lentoyhtiöiden säännösten mukaan matkalaukun korkeus+leveys+syvyys saa olla enintään 157cm ja vaikka lueskeltiin että harvemmin niitä lentokentillä mitataan vaikka ylikokoinen olisikin... niin sakkomaksu liian suuresta laukusta oli 200e luokkaa, joten ei uskallettu riskeerata. Pinkki vaihtui siis pieneen punaiseen ja Teemu sai työkaveriltaan lainaan aika suuren turkoosin laukun, joten eiköhän noilla pärjätä! Minä tietenkin pakkaan suureen laukkuun ja Teemu pieneen, vaikka värit meneekin vähän "väärin päin".
Tässä olisi käsimatkatavaroita. Varauduttiin siihen että luultavasti meidän matkalaukut viivästyy ja saapuu parin päivän päästä :D Joten otettiin myös parin päivän vaatteet mukaan. Ja tietenkin kamera joka on tärkein matkakumppani passin, Teemun ja rahan lisäksi :D Sitten vähän lukemista lennoille, musiikkia mp3 soittimesta, rahapussi tietenkin, matkatyyny ja minigrip-pussiin vähän meikkejä ja käsirasvaa. Minulla kuivuu kädet lentokoneen ilmastoinnissa ihan älyttömästi joten käsirasvaa on hyvä olla. Myös tyhjä vesipullo (jonka voi täyttää poarding area:lla) ja paljon hedelmiä, sipsiä ja karkkia pakattiin mukaan, mutta ne meni Teemun isompaan reppuun. Vilttiä olisin kovin kaivannut, mutta ei kyllä millään mahtunut mukaan :(  Palelen aina kovin lentokoneessa vaikka olisi villapaita mukana.
Loppuun vielä kuva vaihtamistamme dollareista hihiii :)
Mutta joo, katsotaan että tuleeko parin viikon sisään laitettua muutama puhelinkuva tänne puhelimella, mutta jos en niin päivittelen taas reissun jälkeen runsain reissupostauksin :) Nyt painutaan rentouttavaan saunaan ja sitten muutama tunti unta ja puoli kolme lähetään kohti bussipysäkkiä. Jeeeee.

4 kommenttia:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)