maanantai 5. toukokuuta 2014

Pipo päässä "pakkasella" toukokuussa

Tänään oli ihanan aurinkoinen keli ja meillä perus arkipäivä. Käytiin ruokakaupassa ostamassa taas viikon ruuat niin kuin lähes joka maanantai tehdään. Oli niin kiva valo että pyysin Teemua ottamaan muutamat asukuvat. Olen kyllä kovin ihastunut tuohon pipoon ja tällä kelillä sitä vielä tarvitsikin!

Farkkulegginsit/Kirpputori, Toppi/H&M, Nahkatakki/Seppälä
Ja tässä ihana uusi kirpputorilta löytämäni laukku. Rakastuin <3

Kyllä on normibussilla kulkeminen kallista, 102e kahdelta helsiinkiin ja takaisin. Huh huh. Oli siinä ja siinä olisiko ollut halvempi ajaa sinne itse ja pitää autoa lentokentällä kaksi viikkoa! Ei mielestäni kauheasti kannusta ihmisiä käyttämään julkisia nämä hinnat.
 Käytiin vielä illalla vähän polkupyöräilemässä, oli vaan niin kylmä ettei pitkää matkaa jaksanut polkea. 
Ja sitten vielä muutama järkyttävä kuva toukokuun lumisateesta, yhyy. Toivottavasti nyt alkaisi kelit pikkuhiljaa lämpenemään eikä enää ainakaan lunta tulisi! Nämä ovat sunnuntailta ja tänäkin aamuna oli maa sieltä täältä valkoinen. Voi ei.
Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

8 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla! Jotenkin ihanan aito ja "hyväntuulinen", vai mikä nyt oikea sanavalinta olisikaan :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos hirveästi :) Aitona yritän sen pitääkkin kun kumminkin niin paljon arkea tulee tänne kuvailtua :)

      Poista
  2. Kaunis asukokonaisuus, tuo laukku on ihan huippulöytö! Blogisi vaikuttaa muutenkin kivalta ja aidolta, sellaiselta jota seuraan mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) ! Ja laukku pääsi kyllä heti peruskäyttöönkin vaikka ehkä saattaisi sopia paremmin iltamenoihin :)

      Poista
  3. Vois kyllä jo se kesä tulla :D Noh, pääsette pian pois nauttimaan Nykin kivoista säistä. Tai no, aika vaihtelevaa sielläkin näköjään on, mutta lämpimämpää sentään ku täällä. Hmph. Julkisella matkustaminen todellaki on kallista, hyi jessus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäpä! Lunta vaan tulee jatkuvasti, Mitä ihmettä :D ? Ja joo aika vaihtelevaa säätä Nykiinkin lupailtu, mutta kuhan nyt aurinkoisia päiviä riittää niin eipä tuo haittaa :) voi shoppailla ja kierrellä museoita sitten sadepäivinä :) Ja lennetään united airlines Osloon, siellä ikävä kolmen tunnin odottelu ja sitten jatkuu Nykiin samalla lentoyhtiöllä :)

      Poista
  4. Sitä mun piti vielä kysyä, että millä lennätte? Meettekö Finnairin suoralla vai lennättekö jonkun kaupungin kautta? :)

    VastaaPoista
  5. Hyi tota lumipyryä! Toi pipo sopii sulle täydellisesti ja on aivan ihana! <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)