torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu kotona

Täällä on vappuaatto ja päivä kulunut rauhallisissa merkeissä. Tullut viime aikoina juhlittua ihan tarpeeksi vähäksi aikaa, joten eilen illalla töistä päästyäni ajattelin heti, että minä en ainakaan jaksa mihinkään kotoa poistua. Eli vappu on mennyt mukavasti syödessä :D Leivoin munkkeja pitkästä aikaa itse ja tänään ollaan vähän grillailtu. Käytiin pitkällä kävelylenkillä tuossa aamupäivästä, ettei ole ihan niin paha tämä parin päivän mättäminen :D

Munkit onnistui tosi hyvin, käytin kinuskikissan ohjetta, joka oli todella hyvä. Tänään pyydettiin vielä Timo meille munkkikahveelle niin ei jäänyt yhtään jääkaappiin huononemaan. Pakastin myös muutamia sokeroimattomana. Oli yllättävän hyvää myös tuo kaupan sima, ei jaksettu simaa tänä vuonna tehdä itse.
 Sitten päivän asuun. Ostin ihanan harmaan pipon ja rakastuin siihen täysin. Pipot on niin kivoja.
Aivan yllättäen viikon sisään alkanut tulemaan puihin lehtiä, ihanaa! Käytiin siis käppäilemässä Kaupissa kohtuu pitkä lenkki.
 Sitten kotiin grillailemaan.
Nam. Sellainen vappu täällä, mites teillä? :)

4 kommenttia:

  1. Nam miten herkullista ruokaa grillissä! Ihana tuo pipo ja ristikoru sulla <3 Munkit näyttävät myös syötävän herkullisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmi kun et tullu poikkeemaa niin olisit saanu munkkia ;D

      Poista
  2. Ihana blogi, ihania kuvia ja tarttui mieletön matkakuume! Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos hirveästi piristävästä kommentistasi ja tervetuloa :) ! Ja minun tehtävä on tartuttaa kaikille matkakuume hehee ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)