sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesän eka moottoripyöräilyreissu

Toiveikkaasta ajattelusta ei tällä kertaa ollut hyötyä moottoripyörän kotiutumisessa, mutta onneksi saatiin ainakin ystävältä pyörää lainaan täksi päivää. Meni pahin ajelukuume hetkeksi pois ja voi hieman rauhallisimmin mielin odottaa Kawaa huollosta kotiin :)

Ilma oli vähän vilpoinen, mutta ihanan aurinkoinen, joten uuden ajotakkini kanssa ei kylmä viimakaan haitannut ajolenkkiä yhtään. Oli aivan ihanaa pitkästä aikaa päästä kyytiin. Tuo kesän eka motskarilenkki on aina parhain, kun on odottanut pitkän aikaa ja sitten pääsee mutkateille ja ihaniin motari kiihdytyksiin. Ah.... Suunnattiin siis tuttua reittiä Kangasalan kautta Orivedelle, missä on kiva mutkatie ajella.

Ajotakit on niin hassuja noitten olkapääsuojien ansiosta, kivat hartiat :D Tuo oli silti kaikkein siedettävin ajotakki mitä kävin kokeilemassa, joten ostin sen Motonetistä ja hintaa oli jotakin 110e luokkaa. Ennen olen aina ollut kyydissä vanhalla nahkatakilla, mihin Teemun mummu ompeli selkäsuojan :) Kiva silti että on kunnon kamat. Housut vielä pitää hommata ja ehkä uusi minulle paremmin sopiva kypärä.
Pysähdyttiin tuttuun paikkaan kahville.
 Kahvila on todella kivalla paikalla ihan rannan kupeessa.

 Paita / New York (en muista kauppaa :D), housut / kirpputori, converset / kirpputori

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia :)
    Minä olen aina haaveillut moottoripyörän kyydissä istumisesta, mutta poikaystävältä löytyy kyllä kortti, mutta ei pyörää. Ja kun pääsisin istumaan, pelkäisin varmaan niin paljon, että ei tulisi pitkä ajoreissu. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Itseänikin vähän pelotti ekaa kertaa kyydissä ollessa, mutta ei enää :) Ostettii joku vuosi sitten sellainen kiinnipitovyö mikä laitetaan kuskinympärille ja siinä on kahvat, siitä voi sitten pitää kiinni niin on huomattavasti turvallisempi olo kovaa ajellessa :) Kannattaa kyllä testata jos vain pyörää lainaan saatte! On kyllä niin huippua :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)