torstai 5. kesäkuuta 2014

New York day 6 - Sex on the City & Friends

Lautta ajelu oli ohi kaikkineen varmaan tunnissa, joten koko päivä jäikin aikaa tehdä muuta. Olin jotenkin ajatellut että jonottamisineen matkaan uppoisi muutama tunti vähintään. Lähdettiin taas pyörimään Manhattanille, tarkoituksena katsastaa muutama sarjoista tuttu paikka. Suunnattiin ensimmäisenä Frendit sarjasta tutulle talolle, mikä siis vilahtaa sillon tällöin sarjassa vaikkei siellä olekaan kuvattu. Talon alakertaan oli tehty jonkinlainen kahvila, minkä ulkosivu näytti vähän Central Perkiltä mutta sisältä ei ollenkaan. En ymmärrä mikseivät ole tehneet tuohon kohtaan teemakahvilaa, uskoisin että moni (minä) olisi halukas käymään siellä.
Oli aivan ihanaa aluetta ja tuo katu mikä talolle vei oli ihanan rauhallinen ja varmasti ihana paikka asua. Tuolla käppäillessään tuli ensimmäistä kertaa ajatus että voisi kuvitella asuvansa tuolla. Niin ihana kun kaikki ne korkeat pilvenpiirtäjät ovatkin, en ikinä voisi asua niin ruuhkaisessa paikassa.


Lyhyen kävelymatkan päässä oli Sinkkuelämää Carrien koti, minkä portailla myös käytiin.  Portaat oli helppo löytää, etsii vain paikan missä kasa nuoria tyttöjä poseeraa vuorotellen :D Ja tietenkin tuo ketju portaiden edessä kertoi paljon.


Sitten lähdettiin kohti hight linea mikä oli siis myöskin lähistöllä. Ihana puisto vanhalla junaradalla, josta oli upeat näkymät. Oli myös yllättävän pitkä, en ollut ajatellut sen olevan ihan niin pitkä. Meillä oli tolloin vielä mielessä mennä käymään Top of the Rockissa, joten sen takia ei kävelty rataa loppuun saakka. Myöhemmin selvisi että ei kannata ilman lippua yrittää auringonlaskun aikaan suositulle näköalatasanteelle :D Kertoivat siellä olevan jonon puoli kymmeneen saakka ja kello oli silloin noin viisi. Käytiin sitten hakemassa liput seuraavan päivän aamuun, jännää niissä oli se, että kellonaika piti tietää tarkalleen koska haluaa tulla.

Yhdessä kohtaa oli vierekkäin monta suurta lepotuolia, sattumalta yksi vapautui juuri meidän osuessa kohdalle. Istuskeltiin tuossa tovi ja mietittiin reissua. Tuolloin oli siis sunnuntai ja reissua vielä ruhtinaaliset viisi ja puoli päivää jäljellä. Oli ihana tunne kun matka vasta puolivälissä. Yhyy. Haluan takaisin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)