tiistai 1. heinäkuuta 2014

New York day 11 - Last night

Viimeisiä viedään. Perjantai päivälle oli suunniteltu vähän enempi ohjelmaa, mutta rauhallisella aikataululla silti mentiin. Missään kohtaa reissua ei haluttu mitenkään "suorittaa" nähtävyyksiä vaan mielummin mennä rauhallisella aikataululla minne huvittaa ja ottaa suurinpiirtein yhden nähtävyyden per päivä.
Liikaa ei kannata ahnehtia, paitsi tietenkin jos reissu on lyhyt ja haluaa nähdä paljon. Mielestäni Nykistä sai paljon selkeämmän kuvan kun jätti paljon aikaa vain kuljeskella kaduilla ja piipahtaa satunnaisiin liikkeisiin ja kahviloihin ja käydä missä huvittaa. Tykkäsin hirveästi seurailla ihmisiä ja kuunella heidän juttujaan, varsinkin metrossa kuuli välillä hauskoja tarinoita perus New Yorkilaisten elämästä. Amerikanenglantia on niin miellyttävä kuunnella kun ymmärtää lähes kaiken.

Taas Nykistä ostettua päällä, ei minun kohta tarvitse mitään ostos-postausta tehdäkään kun kaikki on jo näkyneet :D  Rakastuin tuohon luuranko paitaan ja keli oli taas sen mukainen että pipo oli hyvä olla päässä.
Meillä oli muutama juttu mitä haluttiin vielä tehdä, mitä ei oltu jostakin syystä tehty. Ensimmäinen niistä oli mennä leffaan. Se onnistui helposti, sillä teattereita oli paljon. Mentiin katsomaan joskus kahdentoista aikaan päivällä ja varmaan siitä syystä sali oli aivan tyhjä kun mentiin. Oli kyllä hauska kokemus ja tietenkin leffaa oli helppo seurata kun amerikkalainen kerta oli. Leffan nimi oli Neighbours ja oli kyllä ihan viihdyttävä pätkä.
Sitten mentiin etsimään vielä viimeisiä tuliaisia ja käytiin kiertämässä myös muutama lelukauppa. Aivan ihania, olisin ollut ihan taivaassa pienenä kun tuonne olisi päässyt.

Pienenä tuli usein katsottua Yksin Kotona 2 missä päähenkilö Kevin eksyy yksin New Yorkiin ja pääsee siellä suureen lelukauppaan. Sen elokuvan vuoksi minulla oli pienenä sellainen haave, että jos joskus pääsen New Yorkiin niin kierrän kaikki lelukaupat ja ostan ihania leluja mitä ei saa mistään muualta :) Hihii. Käytiin itseasiassa ihan tarkoituksella myös kyseisen leffan lelukaupassa :) Oli jotenkin hauskaa, vaikka leluja ei tullutkaan ostettua.
Illalla lähdettiin katsomaan Stand Upia komedia klubille. Meillä oli ollut liput valmiina jo ensimmäisestä päivästä lähtien (kun hauska Dan kävi myymässä ne meille hyvässä hengessä Times Squarella), joten oli vähän hassua että niin pitkälle venyi ennen kuin mentiin. Mutta se sopi hyvin viimeiselle illalle.
Esitykset olivat ihan hauskoja. Monta esiintyjää kävi esiintymässä lyhyemmän ajan. Hieman alkoi kuumottaman heti alussa kun katsomolta kysyttiin hirveästi kysymyksiä ja vielä vähän ikävään sävyyn. Onneksi säästyttiin tenttaamiselta.
Mutta hauskaa oli! Hotellille mentäessä alkoi satamaan niin älyttömän paljon että en tiedä olenko sellaista sadetta ennen kokenut. Juostiin metroasemalta sellaista vauhtia ja ihan läpimärkiä silti oltiin. Heh.

4 kommenttia:

  1. this is such an edgy look,i love how you incorporated the grey beanie

    VastaaPoista
  2. Hei mäkin haluan leffaan! :D Hei vitsit meillekin joku Dan myi komediaklubille liput, hauska yhteensattuma :D Me ei sit vaan ehditty käyttämään niitä lippuja, heippa 20dollaria. Mut on tuokin pakko päästä kokemaan. Oli varmasti aivan mahtava vika ilta Nykissä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa oisko ollu sama ukko sitte :) Se oli kyllä tosi rento tyyppi ja meillä oli ajatuksena mennäkin stand up:ia kattomaan joten meni ihan sopivasti :) Melkein joo jäi meilläkin käyttämättä kun vikaan iltaan venytettiin. Voi kun on ikävä takaisin yhyy <3

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)