torstai 3. heinäkuuta 2014

New York day 12 - Back to home

Voi sitä haikeuden määrää kun lauantai aamuna herättiin viimeistä kertaa aamupalalle. Onneksi oli aikaa hetki ennen kun piti siirtyä lentokentälle ja meillä oli pientä ohjelmaa vielä tiedossa. Jälkikäteen ajateltuna oli todella kiva juttu että kerkesi vähän vielä käymään Manhattanilla ennen lähtöä, pieni miinus oli hirvittävä kiire mikä meille tuli kun tuli lähdettyä ihan liian myöhään lentokenttää kohti.

Kyllä aika tiukalle meni että kaikki mahtui mukaan :D Enemmänkin painon puolesta...


Suunnattiin Roosevelt tramille mikä oli jostakin syystä unohtunut ihan vallan vaikka se kuului metro korttiimme, joten oli siis ilmainen. Ehdottomasti kannattaa mennä, huikeat maisemat sieltäkin.
Asuna oli oikein mukavuus asu, eli ei siis mitään kummempaa. American Eaglesta ostamani CocaCola paita on todella mukava päällä. Matkalaukut oli siis jo pakattu ja saatiin jättää pientä maksua vastaan hotellimme respaan säilöön, siksi siis lentovaatteet jo päällä.

Nii'i
Tuolla mentiin...

Käytiin vielä pikaisesti Central Parkissa kävelemässä ja edellisiltä päiviltä unohtuneella Balto patsaalla, mille olikin todella helppo löytää. Fiilisteltiin vähän kaupunkimaisemia ja lähdettiin siitä sitten pikku hiljaa käppäilemään kohti metroa ja hotellia.

Rakastan Balto-elokuvaa ihan hirveästi, joten pitihän tuolla käydä! :)
Entä jos ei halua lähteä?
Nukuttiin Frankfurtin kentällä muutama tunti penkeillä :)
Lufthansalla on aina hyvä palvelu kentillä kun saa ottaa kuumia juomia automaatista ilmaiseksi :) Nam.

Ja siinä sitten se. Huh huh. Kylläpäs kesti kauan laittaa kaikki postaukset menemään. Vielä pitäisi jossakin kohtaa vääntää perinteinen Ifolor-kirja reissukuvista :) Huikea reissu kaikinpuolin ja on kyllä kova ikävä takaisin. Saa nähdä vieläkö joskus tuohon mahtavaan kaupunkiin palaa, mutta voin ainakin lämmöllä suositella kaikille matkakohteena. Rakastuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)