perjantai 4. heinäkuuta 2014

New Yorkin ostokset


Noniin, pahoittelen että postaukset tulivat niin hitaasti, sillä monien kaipaama ostospostaus tulee tässä. Tosin eipä ole kovin yllättävä kun iso osa ostoksista varmaan näkyi jo kuvissa, mutta kuitenkin. Pikkuisen tuli himmailtua shoppailun kanssa, kun ei ollut oikein varma miten paljon on rahaa mennyt kun Teemun visaa siellä vingutettiin. Jälkikäteen ajatellen olisin voinut vieläkin hieman enemmän shoppailla :D Mutta joo, eiköhän tuolta nyt tullu aika paljon tavaraa mukanaa rahdattua ja sitä paitsi paljoa enempää ei olisi painon puolesta mukaan mahtunutkaan. Pahoittelen jo etukäteen että varsinkin tässä kohtaa muistellessa hinnat ovat noin hintoja :)

Victoria's Secretistä löytyi ihania tuoksuja, vartalovoiteita ja kuorintavoiteita. Peruskaupoista ostin tyhmänä vain yhden Redkenin naamion, mikä oli reippaasti yli puoleen hintaan Suomen hintoihin verrattuna. Unohdin kuvata mutta yhden Baby lipsinkin ostin testailumielessä. Silloin en tosin tiennyt että ne pian rantautuvat Suomeenkin.
Vähän Frendien fanikamaa oli pakko haalia. Ihana Central Perk-essu ja coastereita. Essu maksoi noin 15euroa ja coasterit kolmisen euroa.
Sitten vaatekauppoihin... Laitoin aina kaupasta yhden kuvan (niistä mistä olen muistanut kuvan ottaa) ja sitten ostokset kyseisestä liikkeestä.
Express. Ihania vaatteita, mutta hieman tyyris. En oikein ollut valmis maksamaan 30dollaria perus paidasta. Tuo mekko oli niin ihana että oli pakko ostaa ja sattumalta vielä huikeassa alessa kaikki mekot -40%. Olisikohan tuolla jäänyt hintaa alle neljäkymppiä euroissa.
***
Forever 21-liikkeestä löytyi paljon kaikkea ihanaa ja siellä hinnat olivat todella alhaiset, joten hintaa per toppi taisi tulla maks. kymmenen euron luokkaa.


***
Papaya oli aivan ihana liike Queensissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa, harmitti NIIN paljon ettei keretty enää käymään siellä, sillä sinne tuli kokoajan lisää vaatetta ja juuri niin sellaisia mitä rakastan. Pitsiä, sifonkia, värejä ah.. Mikä parasta, tuollakin topit maksoivat noin 10e/toppi joten niitä tuli muutamia haalittua :)
***
American Eagle Outfitters. Nuo kaksi toppia maksoi yhteensä ehkä parikymppiä. Kauppana tosi kiva, vähän kalliimpi muttei silti mikään kallis vielä. Hyvin selitetty.
***
En muista yhtään mikä kauppa oli, mistä tämä ihana toppi löytyi, mutta Times Squarella se kumminkin oli. Toppi maksoi parikymppiä euroissa.
 Hard Rock Cafe paita yllättäen kyseisestä liikkeestä. Parikymppiä sekin.
Sitten viimeistenä turistikrääsä kaupan antia.
Muutama muki meille ja muutama meni tuliaisiksi.
 Perinteinen jääkaappimagneetti
 Ja vähän erikoisempi...

Sellaista :) Mitäs pidätte ostoksista?

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania toppeja oot löytäny! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia. Nuo Victoria Secretin rasvat ovat ihan uskomattoman hyviä, kannan niitä aina Köpiksen kentältä kun edellinen töissä tai kotona uhkaa loppua. Parasta ikinä. Ihana huomata, ettei olla ainoita, jotka haalii jääkaappimagneetteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tekin keräilette jääkaappimagneetteja, onpas hauska :) Harmittaa oikein kun ekalta reissulta ei Venetsiasta ja/tai Milanosta tullut ostettua :( Pitää käskeä jonkun kaverin tuomaan jos sinne reissaa, hahaa :D Mutta jotenkin hauska keräillä niitä ja varsinkin kun alkaa olemaan kunnolla maita/kaupunkeja takana niin jääkaappi on ihanan täynnä, heh. < 3

      Ja nuo rasvat on kyllä todella hyviä ja tuoksut myös! :)

      Poista
  3. Törmäsin blogiisi juuri, kun etsiskelin juttuja New Yorkista. Ollaan miehen kanssa lähdössä sinne viikoksi elokuussa. Kiitti hyvistä vinkeistä! :) Ihana blogi sinulla muutenkin, nappasin heti kirjanmerkkeihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana jos postauksistani on hyötyä :) Ihana ihana kaupunki kyllä :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)