keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Palkkapäivän ostoksia; Kimono ja luksusta hiuksille

Palkkapäivänä tulee usein edes vähän mentyä shoppailemaan, ainakin juttuja mitä on pitkään pitänyt ostaa mutta ei ole ollut varaa. Kuten esimerkiksi ylikalliita ihania hiustuotteita, mihin meikäläisellä humahti tänään taas sen verran suuri summa etten kehtaa edes tässä ääneen sanoa.

Pienten tutkimusten jälkeen, kokeiltuani neljää eri Kerastasen tehohoitoa ja yhtä Redkenin, tulin siihen tulokseen että minusta paras hiusnaamio on Kerastasen Chroma Rich eli värjätyille hiuksille tarkoitettu naamio. Se on ihanan paksua koostumukseltaan ja tekee hiukset ihan älyttömän pehmeiksi ja hyväkuntoisiksi. Tykkään!
Kun sen kaveriksi ostaa vielä Moroccanoil hiusöljyn on hiuksen huippukunnossa ja lompakko mukavan kevyt. Tuo öljy on vain jotakin niin uskomatonta, jo parin käyttökerran jälkeen tukassa ei näy juuri yhtään kaksihaaraisia ja huonokuntoiset, kuivat latvat ovat historiaa. Minulla ei ole ikinä ollut näin pitkä ja ainakin omasta mielestäni kohtuu hyväkuntoinen tukka, ja kiitos kuuluu juuri näille kahdelle tuotteelle.
Oliko hyvä myyntipuhe ;D Nojoo, tuotteet kestää minulla kohtuu kauan vaikka läträän yleensä ihan liikaa molempia. Öljy meni lähes puolivuotta ja naamio... se taisi hulahtaa parissa kuukaudessa. Käytän naamiota ainakin joka toinen pesukerta hoitoaineen tapaan, välillä joka pesukerralla.


Tuo merisuola suihke on uusi tuttavuus, halusin sen varalle kun välillä ei ole aikaa tai mahdollisuutta kiharrella tukkaa ja haluaa pientä lainetta saada aikaan. Tuotetta suihkutellaan kuivaan tai märkään tukkaan ja puristellaan pieniä laineita. En oikein tiedä mitä mieltä olen ensikokeilun jälkeen, testasin sitä hieman likaiseen kuivaan tukkaan ja puristelin pieniä laineita. Taisin laittaa sitä liikaa sillä tuntui että tukka jäi hieman kovaksi joistakin kohtia. Mutta ihan kivoja laineita sillä tuli ja rakennetta huimasti, joten jos vaikka puhtaaseen tukkaa haluaa kampausta/lettiä tehdä niin yksi suihkaus varmasti piisaa antamaan tukea riittävästi. Pitää testata joku toinen päivä kunnolla ja kertoa sitten mitä mieltä :)

Kolmas ostos oli pikkuriikkinen heräteostos BikBokista, ihana Kimono alle kympillä! Tykästyin ihan hirveästi tuohon ja tulee varmaan yhdisteltyä moneen asuun. 

Mitäs pidätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)