tiistai 8. heinäkuuta 2014

Soutelua ja lohikäärmeitä

Hyvin on jaksanut aamuvuoron jälkeen lähteä ulos nauttimaan ihanista helteistä ja eilen käytiinkin pikaisesti soutelemassa, taas kerran tutulla Kaukajärvellä. Joku kerta olisi kiva mennä sinne melomaan, joskus tykkäsin siitä todella paljon mutta nyt on pitkä aika kun viimeksi on käynyt.

Olen kyllä nauttinut täysin siemauksin auringosta ja lämmöstä. Ollut niin ihanaa ja mikä parasta - huomenna on vika työpäivä ennen lomaa !!! Sitten reiluun kahteen viikkoon ajattele mitään työjuttuja, vaan lomailen kunnolla. Suunnitelmia on sen verran että koitetaan olla tekemättä sen enempää suunnitelmia etukäteen. Mennään vain sen mukaan mitä milloinkin kiinnostaa tehdä, kuinka ihanaa < 3

Ihanuus niittishortsit

Käytiin katsomassa tuo How to train your dragon 2, koska tykättiin molemmat hirveästi siitä ensimmäisestä. Ihan loistava tuo kakkonen, tuollaisia kaikki jatko-osat pitäisi olla. Ilmeisesti sarjasta tulee vielä yksi osa ja jos taso pysyy tuollaisena niin on todella hyvä että tulee. Mielellään katsoo jatkoa.

 Ihana auringonlasku keskustassa < 3

2 kommenttia:

  1. Herttaisen kesäisiä kuvia! Itsekin pitäisi painella mökille soutelemaan ja ongelle ja uimaan :)
    Myös nuo Kuinka koulutat lohikäärmeesi -leffat pitäisi katsoa, en ole nähnyt ykköstäkään, mutta kuullut paljon hyvää, joten kiinnostaa kyllä. Sehän tuli vasta töllöstä, mutta unohdin katsoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, herttainen on tämä sääkin <3 Ja mene ihmeessä, jos minulla olisi mökki edes tutulla, olisin siellä varmaan kaikki vapaat :) Ihan parasta :) Ja suosittelen katsomaan leffat! :)

      Poista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)