keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Etutukka pohdintaa

Iski hirveä himo leikkauttaa jonkinlainen sivuotsis. Voisi tuoda kivaa pientä piristystä syysilmeeseen ja samalla saisi vähän vaihtelua. Väriä en halua muuttaa - vaikka aina takaraivossa vähän kummittelee haaveet palata takaisin räiskyvän punaisiin hiuksiini. Mutta jotakin olisi kiva tehdä.

Olen vain maailman huonoin tekemään tukkaani liittyviä muutoksia, joten ajattelin kysäistä apua teiltä rakkaat lukijat. Etutukka vai ei :)

Laitan tässä muutaman kuvan viime syksyltä, kun minulla oli otsis. Ihan samanlaista suoraa en halua, sillä minusta tuntui että näytin keskimäärin 15vuotiaalta pikkutytöltä siinä.





Tämän tyyppinen olisi mielessä:


(kuvat Pinterest)

Auttakaa, mitä mieltä olette? :)

2 kommenttia:

  1. Sulle sopii otsis tosi hyvin. :)

    Tykkään erityisesti tuosta vikan kuvan sivuotsiksesta. Itseasiassa tuijottelin samaa kuvaa muutama vuosi sitten, kun leikkasin itselleni otsiksen (jonka sittemmin olen kasvattanut pois). Tuollainen olis ihan mielettömän upea! Se vaan vaatii taipuisat hiukset, että se näyttää kivalta. Itselläni on niin suorat hiukset, ettei ne taivu mihinkään suuntaan, vaikka niitä millä laitteella yrittäis taivuttaa. Pieniki tuulenvire niin painovoima vetää ne piikkisuoriksi pitkin naamaa.

    Mutta vaihtelu virkistää! Ja ainahan otsiksen saa kasvatettua pois, jos kyllästyy. :)

    VastaaPoista
  2. Tuollainen sivuotsis voisi sopia sinulle tosi hyvin :) Se on ehkä helpompi laittaakin aina nätisti, kuin suora otsis. Ihana tuo kuva tuon suloisen kisun kanssa!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)