sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Omenoita mekossa

Ihanat viikonloppuvapaat takana ja oli kyllä todella rentouttavaa. Lauantaina hoidettiin Teemun kanssa reissuun liittyviä hankintoja ja tekemisiä kuntoon. Ryanairin Check in piti hoitaa, tulostella vähän metrokarttaa, hotellivahvistuksia, lentolippuja ja passikopioita mukaan, ostaa matkapulloja ja sen sellaista mukavaa. On ollut jotenkin niin paljon kaikkea tässä viime aikoina, että reissu on ihan unohtunut ja nyt on entistä ihanampaa kun se siellä ensi viikolla ihanasti häämöttä.
Illalla poikettiin Teemun, Matin, Sallan ja Timon kanssa Plevnan Oktoberfesteillä juomassa muutamat ja viettämässä laatuaikaa. Ihan parasta oli taas, niinkuin aina kun poppoolla kokoonnutaan :)

Sunnuntai on kulunut todella rauhallisissa merkeissä. Nukuin aivan liian pitkään ja sen jälkeen ollaan vähän katseltu telkkaria, käyty kävelemässä ja minä kävin rakkaan siskoni kanssa kahvilla kun hän täällä pikaisesti piipahti.
Tässä olisi kumminkin tämän päivän asua. Minä niin rakastuin tuohon mekkoon kun sen kirppiksellä näin. Minulle tuli siitä niin mieleen syksy ja jostakin kumman syystä Irlanti ja sinne matkustaminen, mikä on ollut muutenkin mielessä viime aikoina suuresti. Tuo on siis minun tuleva Dublin-mekko :) Hih.

1 kommentti:

  1. Ihania aurinkoisia kuvia, etenkin ensimmäinen kuva sai hymyilemään.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)