keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Dublin - The First Day

Nyt ollaan oltu reilu vuorokausi kotona ja yksi erittäin väsynyt työpäiväkin takanapäin. Aloin hiljalleen käymään läpi reissun kuvasaldoa, jota on siis monelta taholta mikä on todella hauskaa. Järkkäkuvien lisäksi on joitakin puhelinräpsyjä, sekä Teemun uuden action kameran laajakulma kuvia. Action kameran kuvista lähes kaikki on otettu hieman huomaamatta, joten oli hauska katsella ns. oikeita ilmeitä eikä niin posekuvia. Mutta siis ajattelin sekotella niitä tänne vähän sekaisin keskenään.

Sitten itse reissuun, eli kaikki meni sitten lopulta todella hyvin. Pääsimme ikävän lennon missaamisen jälkiärsytyksestä yli ja kaikki pystyivät pitämään hauskaa, mikä oli tietenkin koko reissun tarkoitus. Minusta oli todella hauska reissata poppoolla, itseasiassa minusta se ei kauheasti eronnut Teemun kanssa reissaamisesta, sillä ollaanhan me kaikki tunnettu jo kauan ja vietetty aikaa yhdessä. Mitään yllätyksiä se ei tuonut mukanaan. Päädyimme tekemään lähes kaiken yhdessä, eli mitään suurempia hajaantumisia ei tapahtunut muutamaa shoppailureissua lukuun ottamatta. 

Mutta alotetaan sitten kuvilla, ensimmäinen Pirkkalan lentokentältä.
Istuttiin kaikki aika lähekkäin, Matti ja Salla vähän sivussa ja Ville samalla rivillä meidän kanssa. Matti on siis tämän kuvan napannut. 
 Pööööö
Tämä seuraava kuva oli jo lennon missaamisen jälkeen. Onneksi on niin huippu poppoo, että aika nopsaa toivuttiin ja odoteltiin se reilu pari tuntia seuraavaa lentoa ihan hyvillä mielin. Mitä muutakaan oltaisiin voitu tehdä, asialle kun mitään ei mahdettu. Onneksi mahduttiin kaikki seuraavalle lennolle.
Dublin lentokoneesta käsin.
Kuljetus kentältä majoitukseen onnistui ihanan helposti majoituksen kautta edullisella hinnalla. Ei tullut juurikaan kalliimmaksi kuljetus kun mitä julkisilla olisi tullut ja varsinkin kaiken säätämisen jälkeen se tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta. Meitä oli vastassa kentällä mukava irkkumies joka myös avasi ovet majoitukseemme kellon ollessa jo lähempänä kahtatoista.
Huoneisto oli todella huippu. Kaksi makuuhuonetta, kaksi kylppäriä, keittiö ja olohuone oli todellakin riittävä koko tämän kokoisella poppoolla. Helpolla oltaisiin kaikkikin tuonne mahduttu jos Marianne ja Jarkko olisi mukaan päässeet.

Sitten muutama kuva seuraavalta aamulta ja aamupalalta.
Jatkuu...

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)