sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Lumen keskellä

Voi kun olin niin iloinen kun perjantaina alkoi tulemaan aamusta asti lunta koko taivaan täydeltä. Tai no okei, tuo oli pieni vale, en ollut ehkä aamulla kovin tyytyväinen lumisateeseen kun piti solkottaa pyörällä kouluun sateenvarjo toisessa kädessä. Ei muuten ole kovin helppoa mutta välttämätöntä sateisimmilla keleillä.

Meillä oli perjantai-illalle ohjelmaa kun minun odottamani Nälkäpeli - matkijanärhi osa 2 tuli elokuviin. Lähdettiin siis sitä katsomaan ajatuksena että käydään kävelemässä keskustassa ennen leffaa. No keli oli tämän mukainen niin ei sitten lähdetty kävelylle.


Siinä rakas hovikuvaajani < 3

Elokuvasta tykkäsin kyllä kovasti. Se oli paljon parempi kun edellinen osa, mutta ehkei ihan yltänyt kakkos-osan tasolle, joka jostain syystä on lempparini. Leffa eteni aika samanlailla kun kirja, mitä siitä nyt muistan kun taitaa olla vuosi kun sen luin. Kannattaa käydä katsomassa jo edellisistä on tykännyt!

4 kommenttia:

  1. Pitäs kanssa lähtee katsoon toi leffa! En yhtään tykännyt siitä viimeisestä osasta kirjana , mutta kiva kuulla että leffa oli parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se vika kirja eteni kyllä aika hitaasti ja ei ollu kyllä mustakaan samaa tasoa ku ne edelliset. Mutta kannataa käydä kattomassa silti tää vika osakin :)

      Poista
  2. Minunkin lempielokuvani näistä on kakkososa! Olen menossa pian katsomaan uusimman elokuvan :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)