sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä viikonloppu


Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille lukijoille < 3 Minulla on ollut oikein ihana viikonloppu. Eilen vietettiin ystävänpäivää Teemun kanssa ilman mitään suurempia suunnitelmia, ja oli kyllä jotenkin virkistävää olla tekemättä mitään. Aamulla nautittiin itsetehty brunssi ihan rauhassa ja kerrankin pöydän vieressä. En tiedä muista, mutta meillä tulee suottakin usein syötyä telkkarin edessä sohvalla, oli kyse sitten aamupalasta tai päivällisestä.
Saatiin me sitten vieraitakin päivällä kun Teemun äiti ja sisko poikkesivat kahville. Ei ole tullut käytyä kummankaan luona ihan hetkeen, joten oli kyllä todella mukava nähdä.


Tänään olin ensin aamulla katsomassa Teemun Salibandypeliä ja sitten jäin keskustaan siskoni kanssa (joka muutti siis viimein Tampereelle, jos en ole muistanut hehkuttaa!!!). Käytiin muutamilla kirpputoreilla, kahviloissa ja muuten olikin sellaista peruspyörimistä.
Ihme ja kumma mutta minä en löytänyt kirpputoreilta mitään ja siskoni taas kantoi kassikaupalla tavaraa kotiinsa. Hih, välillä näinkin päin. Pitäisi itseasiassa tehdä kunnon inventaario oman vaatekaapin kanssa. Tuntuu sen verran pursuilevan, että ainakaan enempää vaatetta en tarvitse.


Mentiin sitten lopuksi vielä ihanaan vohvelikahvilaan. Ei ole tullut käytyä pitkään aikaan, vaikka siellä on kyllä niin maukkaat vohvelit ja muutenkin ihana tunnelma. Ensiviikolla alkaakin sitten taas tiukka linja näiden herkkujen suhteen. On vähän päässyt lähtemään käsistä tämä herkuttelu, vaikka pitäisi juuri päinvastaista tehdä.


Toivottavasti muillakin on ollut mukava viikonloppu ja ystävänpäivä :) Minun on pakko siirtyä nyt lukemaan huomiseen tenttiin, mutta palailen taas kun on jotakin päiviteltävää :D

1 kommentti:

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)