tiistai 14. kesäkuuta 2016

Jännitys tiivistyy

Päivät vaan vähenee vähenemistään. Huomenna on vika työpäivä ennen kun alkaa loma! Aika pitkä sellainen, koska tosiaan nyt muutama päivä ennen häitä ja putkeen sitten häämatkakin, vaikka lähdetään vasta torstaina. Ei kyllä varsinaisesti haittaa, veikkaan että häitten jälkeen ihan mielellään hengähtää pienen hetken ennen seikkailuamme. Hihiii.

Kävin tossa jo viikonloppuna häämeikki ja kampaus testissä. Meikistä ihan tykkäsin ja meikkaaja sai huonon ihonikin aika hyvin piiloon (se on tosi mukavaa kun naama räjähtää pari viikkoa ennen häitä. Ihanaa. Ei siinä hirveitä ole tehtävissä). Kampaukseen en ollut ihan tyytyväinen, joten toivottavasti osaan kertoa paremmin hääpäivänä millaisen kampauksen haluan.

Tässä joku utuinen kuva meikistä. Hieman ehkä silmiä tummennetaan hääpäivän meikissä ja tietty ripsihuolto minulla on ylihuomenna. Oikeen naurattaa, kun minä olen aina vähän ollut vastaan kaikkia tekoripsiä, kynsiä ja hiuksia :D Nyt hääpäiväksi minulle tulee tekoripset, liimattavat kynnet ja muutama tuuhennoskin hiuksiin. Huh huh, pitääpä kyllä häiden jälkeen taas palata omaksi itsekseni, vaikka pitää kyllä pitkin hampais myöntää, että onhan nuo tekoripset olleet tosi kätevät. 


































Tässä pari viikkoa ennen häitä alotin myös viljattoman ruokavalion. Halusin katsoa, että miten se vaikuttaisi tuohon huonoon ihooni. Toistaiseksi en ole siinä huomannut juurikaan eroa, mutta muuten on vähän kevyempi olo. Ruokavaihtoehtoja tuntuu vaan yhtäkkiä olevan vähän vähän. Olen aina aamuisin tottunut syömään leipää tai puuroa, nyt on pitänyt keksiä jotakin tilalle. Olenkin alkanut ahkerasti tekemään banaanilettuja, ovat niin hyviä että ei ainakaan vielä ole tullut kyllästymistä vaikka joka aamu olen niitä popsinut.






Mutta hauskaa viikon jatkoa kaikille. Meikäläinen painuu tästä tekemään vielä viime hetken hääaskareita.

1 kommentti:

  1. Nuo letut näyttävät kyllä hyviltä ja ripsenpidennykset sopii sulle <3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)