lauantai 1. lokakuuta 2016

Meidän häät - Aamu

Vaikka häidän jälkeen tuli purettua häät pikapuoliin pariin postaukseen ja kasaan kännykkäkuvia, ajattelin palata päivään vielä kunnon kuvien kera. Aloitin tekemään häistä Ifolorin kuvakirjaa ja samalla tuli käytyä aika perusteellisesti kaikki kuvat läpi, siitä tulikin mieleen, ettei ole tullut vielä tänne julkaistua oikein mitään kunnon kuvia. Sami Kallioniemi oli meidän kuvaajana ja voin kyllä suositella häntä, on ihanaa kun on kunnon kuvat mitä katsella ikuisesti meidän tärkeästä päivästä. Joten häitään suunnitteleville pitää vielä sanoa, että älkää pihistäkö kuvaajasta. Lisäksi on kiva kun on edes hieman videopätkiä päivästä, joten kannattaa pyytää edes jotakin sukulaista kuvaamaan joitakin pätkiä muistoon. Itse tein meidän videopätkistä videon meille muistoksi. Varsinkin vihkimisen ja puheiden kohdalla olen ikionnellinen että videoita on olemassa.

Minulle tehtiin kampaus ja meikki Glohairissa ja olinkin niihin hyvin tyytyväiset. Ihoni ei ollut tuolloin missään hyvässä kunnossa, vaan muutama viikko ennen häitä se sai aikaan vielä jonkun huonontumiskohtauksen. Onneksi luotin loistavaan meikkaajaan joka sai kaikki punaiset paukurat naamastani piiloon ja pystyin tuntemaan oloni kauniiksi tuona tärkeänä päivänä. Harjoituskampaukseen en ollut tyytyväinen, joten ostin muutaman tupsun hiuslisäkkeitä tukkaani kampauksen tueksi. Itse kampaukseen olin onneksi hyvin tyytyväinen hääpäivänä, vaikka kieltämättä hieman jännitti aamulla että onnistuuko haluamallani tavalla. Olen niin tottunut itse laittamaan tukkaani niinkuin haluan sen laittaa, siksi tuntuu hankalalta selittää toiselle miten sen oikein haluan. Ihana valkoinen Pioni hiuksissa kruunasi kampauksen hienosti.











Sitten siirryttiin kohti hotellia, jossa olikin tämä ikävä mekkoepisodi (josta voitte lukea lisää täältä). Aamu meni kyllä siihen saakka tosi rauhallisesti ja kiitos ihanan Ville-kuskimme, sujui välimatkatkin meidän osalta stressittömästi.Olen kyllä hänelle niin kiitollinen, että jaksoi kuskata minua, äitiäni ja kaasojani ympäri kaupunkia edes takaisin rautatieasemalta/hotellilta kampaamoon ja takaisin ja kirkolle. Kyllä tosiystävistä saa olla niin kiitollinen ja huomasin hääpäivänämme, miten onnekkaita olemme kun meillä on niin mahtavia tosiystäviä ympärillämme. Enempää ei voisi toivoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut iloiseksi joten kiitos vaivannäöstäsi ! :)